tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον στις δύο αποψινές ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ με τους ηττημένους των πρώτων αγώνων Ιντερ και Τότεναμ να έχουν στόχο μια νίκη γοήτρου και ο,τι ήθελε προκύψει. Στο πρόγραμμα κυριαρχούν αναμετρήσεις από την αμερικάνικη ήπειρο που παρουσιάζουν αρκετές δυσκολίες, χωρίς να λείπουν τα φαβορί. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Με 5-2 κέρδισε στο Μιλάνο η Σάλκε, προκαλώντας ένα σοκ στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και εξασφαλίζοντας σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση. Η Ιντερ θα αγωνιστεί σήμερα για την τιμή των όπλων σε ένα ματς που οι τιμές παραπέμπουν σε τριπλή παραλλαγή. Ανέβηκε και πάνω από το 2.50 το διπλό της Ρεάλ στο παιχνίδι με την Τότεναμ, η οποία δεν έχει να χάσει και αυτή τίποτα και θα κυνηγήσει μια νίκη γοήτρου μετά το βαρύ 0-4 μέσα στη Μαδρίτη.

Από τα μεγάλα φαβορί της ημέρας η Ρέιντζερς που θέλει απαραίτητα τη νίκη για να μην επιτρέψει στη Σέλτικ να ξεφύγει. Η Αμπερντίν είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, όμως στις αγορές το διπλό έχει τον πρώτο λόγο στο 1.50 και στο 1.45.

Στο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα δέχτηκε πιέσεις η απόδοση του Σολτ Λέικ και υποχώρησε στο 1.75, ενώ στον ΟΠΑΠ το 1.85 έγινε 1.65. Πιέσεις δέχτηκε το διπλό του Λος Αντζελες και έπεσε στο 2.30, ενώ υποχωρεί και ο άσος της Σάντος Λαγκούνα στο 1.70. Ανέβηκε και στο 2.70 ο άσος της Κερετάρο και υποχωρεί στο 2.40 το διπλό της Ατλάντε, ενώ έγιναν ορισμένες κινήσεις υπέρ της Τολούκα προς το 2.20. Προβάδισμα στο 1.65 και 1.70 δίνουν οι αγορές στον άσο της Τίγκρες που υποδέχεται την Πατσούκα.

Από τα ισχυρά στηρίγματα του κουπονιού η Μποταφόγκο στο 1.35 και στο 1.40 στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αβαΐ. Κινήθηκε κάπως έντονα ανοδικά η απόδοση της Βάσκο Ντα Γκάμα προς το 2.30 και πιέστηκε ο άσος της Ναούτικο στο 3.10.

Τέλος, στο Κόπα Λιμπερταδόρες παρατηρείται έντονη άνοδος στον άσο της Εστουδιάντες στην αναμέτρηση με την Κρουζέιρο με την τιμή να σκαρφαλώνει και στο 2.20. Ανέβηκε και η απόδοση της Γκουαρανί Ασουνσιόν προς το 2.40, ενώ πιέστηκε το διπλό της Ντεπόρτες Τολίμα προς το 2.60.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!