tromaktiko: ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ για βουλευτή του ΛΑΟΣ. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την υπογραφή του μνημονίου, βρέθηκε με ένα σκασμό λεφτά σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου!

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ για βουλευτή του ΛΑΟΣ. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την υπογραφή του μνημονίου, βρέθηκε με ένα σκασμό λεφτά σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου!



Το διαβάσαμε στο olympia.gr και μας φάνηκε τουλάχιστον περίεργο!
Το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ κέρδισε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαΐτσης Αποστολάτος, από τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, πριν από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με το «ΒΗΜΑ», αφού παρακρατήθηκαν οι αναλογούντες φόροι, του αποδόθηκε το ποσό των 1.200.000 ευρώ, το οποίο ο ίδιος μεταβίβασε σε συγγενικό του πρόσωπο και κατατέθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό. Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολάτος παραδέχτηκε την κατοχή του χρηματικού ποσού, λέγοντας πως όλα θα γνωστοποιηθούν όταν δημοσιοποιηθεί το πόθεν έσχες του.

Να φανταστώ εγώ τώρα, ο απλός πολίτης, πως ο Βουλευτής, πήγε στο πρακτορείο, συμπλήρωσε το δελτίο και περίμενε μπροστά στην οθόνη αν θα πιάσει όοοολα τα νούμερα...!
Στη καλύτερη των περιπτώσεων, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, έχει τύχει να δω, την κα Κική, από την απέναντι μονοκατοικία, να ρωτάει τον πράκτορα, πως τσεκάρουμε τους αριθμούς. Με κύκλους, με μουτζούρα ή με "νι"...


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!