tromaktiko: Απάντηση στους Κερατιώτες που νομίζουν ξεχνάμε...

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Απάντηση στους Κερατιώτες που νομίζουν ξεχνάμε...



Είχατε ανεξέλεκτες χωματερές και βρωμίζατε τον τόπο, αλλά τότε δεν φωνάζατε. Τότε δεν σας ένοιαζε η υγεία των παιδιών σας και του τόπου σας. Δεν σας ένοιαζε που καίγονταν οι πλαγιές, σχεδόν κάθε καλοκαίρι....Είχατε κάτι παλιοχωράφια στο Βγέθι, στην Κακή Θάλασσα, στο Δασκαλειό, στο Μικρολίμανο, κλπ που τα πουλάγατε χρυσάφι ξαφνικά και τώρα φοβάστε ότι θα χάσετε την κότα με τα χρυσά αβγά. Βγαίνετε και λέτε ότι θέλετε να προστατέψετε αρχαιολογικό χώρο και σαχλαμάρες.
Δεν τολμάτε να πείτε την αλήθεια στον κόσμο, γιατί θα σας πάρουν με τις πέτρες. Είσασταν στα λίγα, βρεθήκατε στα πάρα πολλά και τώρα φοβάστε ότι θα τα χάσετε.
Για πείτε μας "τι παράγει η Κερατέα;" Τα χωράφια σας οικόπεδα πουλάτε και με αυτό ζείτε. Μια Βιομηχανική Περιοχή σας έφτιαξαν και είναι άδεια. Στα καφενεία κάθεστε.
Νομίζετε ότι έχουμε τόσο κοντή μνήμη; Νομίζετε ότι με τσιτάτα και "μιλώντας" στο επαναστατικό συναίσθημα του έλληνα θα έχετε τη συμπαράστασή του για να πράττετε ανομίες προασπιζόμενοι ιδιωτικά μικροσυμφέροντά σας;;;
Έχει ξυπνήσει ο κόσμος. Δεν φτάνει να μιλάτε για δικηγόρους και γιατρούς των βορείων προαστείων, νομίζοντας ότι θα πιάσει ο κουτοπόνηρος ελιγμός σας. Μα δεν έχετε αλλάξει καθόλου εδώ και αιώνες, ξερά κεφάλια αρβανίτες. Δεν θα σας περάσει. Τα σκουπίδια σας δεν θα τα φάνε οι άλλοι. Δεν θα τα φάει η Φυλή. Θα τα φάτε εσείς. Γιατί είναι δικά σας.
 
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!