tromaktiko: Ξυπνήστε Έλληνες!

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ξυπνήστε Έλληνες!



Μακάρι αδελφέ να ήταν αυτοί οι μισθοί που γράφεις στην ανάρτηση σου.....
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_6954.html

ειναι ομως πολυ παραπανω.και για να καταλάβεις εναν θα αναφερω και βγαλε συμπερασμα για τους υπολοιπους.ο φυλακας αμοιβετε τον χρονο 110000 ευρω συν τα επιδοματα.ειμαστε τελικα αξιοι της μοιρας μας.μονο αν μηδενισουμε και ξεκινησουμε απο το 0 θα γινουμε κρατος.αλλιως οι λιγοι χαμηλομισθοι θα πληρωνουμε τους πολλους κοπριτες.......ημαρτον...

Αναγνώστης

--------------------

Διαβάζω απεργία κάνουν και οι υπάλληλοι των ΕΛΠΕ.Δεν ντρέπονται και λίγο!€4000-5000 τον μήνα παίρνουν με τα 5 12ωρα που κάνουν και τα επιδόματα που εχουν κανονίσει τα σωματεία εδω και χρονια.
Εμεις οι υπόλοιποι των €1000-1500 καθόμαστε και αγνατεύουμε τον ηλιο σαν μακάκες, ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


Αναγνώστης


--------------------------------



Θελω να ξερω το σκεπτικο του φιλου που εγραψε το αρθρο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_6954.html σχετικα με τα ελπε. Μαλλον εχει πεσει στη κλασσικη παγιδα που θελουν καποιοι πολιτικοι να μας βαλλουν . Να στραφουμε ο ενας εναντια στον αλλο. Τα ελπε φιλε που ειναι ιδιοτικη εταιρεια αν δεν το εχεις καταλαβει εδω και καιρο. Δεν ειναι δεκο απλα το κρατος κρατα συμετοχες ακομα για να ελεγχει τις τιμες και καλα. Οπως ξερεις η ανοδος της τιμης του πετρελαιου και της βενζινης ειανι αποτελεσμα του φορου που εχει βαλει το κρατος. Μηπως γνωριζεις οτι μαζι με το φπα ειναι αυτο 98 λεπτα στο λιτρο αμολυβδης. Λοιπον και εγω φιλε μου θα ηθελα σαν γιατρος 40 ετων του εσυ που ειμαι σε κεντρο υγειας να περνω 5000 ευρω καθαρα . Μακαρι να τα επερνα. Εγω θα καταναλωνα τη δυναμη μου στο να κατεβασω τα μουτρα κανενος υπουργου κανενος πρωθυπουργου για τα χαλια μας και οχι του εργαζομενου που εχει καταφερει να αυξησει τις αμοιβες του. Εκτος και αν για εσενα δικαιοσυνη ειναι ολοι να περνουμε 800 ευρω και να κλεμε ολοι μαζι τη μοιρα μας τη μαυρη .

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!