tromaktiko: «Μέχρι χθες έλεγαν ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα…»

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

«Μέχρι χθες έλεγαν ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα…»



Ά. Τσιγκρής: «Μέχρι χθες έλεγαν ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα…» Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την πιθανολογούμενη ανακοίνωση νέων οικονομικών μέτρων από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ- έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Οι στόχοι για την οικονομία τινάζονται στον αέρα, Οι αποφάσεις για όποιες χρήσιμες διαρθρωτικές αλλαγές βαλτώνουν. Οι φήμες για τις εξελίξεις στην οικονομία της χώρας οργιάζουν. Η κοινωνική κατάθλιψη γενικεύεται.

Απέναντι σε αυτή η ζοφερή πραγματικότητα, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ακολουθεί την πεπατημένη. Με τις δηλώσεις τους φάσκουν και αντιφάσκουν, διαβεβαιώνουν και αυτοδιαψεύδονται.

Η ανακολουθία των διαβεβαιώσεων της κυβέρνησης είναι πρωτοφανής και μάλιστα σε τόσο μικρό διάστημα.

Το ερώτημα είναι αν γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει στη χώρα ή μας παραπλανούν εσκεμμένα θεωρώντας ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι μας εξαπατούν συστηματικά.

Τα περιθώρια, όμως, στενεύουν καθημερινά για την κυβέρνηση, αφού οι Έλληνες πολίτες τους έχουν “πάρει χαμπάρι”.

Δεν είναι πια μόνο η Νέα Δημοκρατία που υποστηρίζει ότι η πολιτική αυτή δεν βγαίνει. Τα ίδια λένε η πλειοψηφία της κοινωνίας, επιστήμονες, τα μέσα ενημέρωσης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και υπουργοί.

Όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς: “Υπάρχει διέξοδος και λύση, αλλά χρειάζεται αλλαγή πολιτικής με περισσότερη ανάπτυξη και υπευθυνότητα. Η αλλαγή, άλλωστε, πολιτικής -θα πρέπει να το καταλάβει η κυβέρνηση- δεν σημαίνει ήττα. Ήττα είναι να επιμένεις στο ίδιο λάθος…" Αυτό που έχει σήμερα ανάγκη η χώρα μας είναι μια πολιτική με στόχο την ανάπτυξη, τη δυνατότητά της να σταθεί στα πόδια της μόνη, να απεμπλακεί μια ώρα αρχύτερα από το μνημόνιο, να ξαναδώσει την ελπίδα στους πολίτες».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!