tromaktiko: Τύφλα να 'χουν οι εικοσάρες

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τύφλα να 'χουν οι εικοσάρες



Όταν ο σύζυγος της Laura Vikmanis την εγκατέλειψε για μια νεαρότερη γυναίκα, η 39χρονη έπρεπε να βρει τρόπους να καλύψει τον ελεύθερο χρόνο της... Οι δύο έφηβες κόρες της μεγάλωναν γρήγορα και σύντομα θα έφευγαν από το σπίτι αφήνοντάς τη μόνη. Ένα απόγευμα που παρακολουθούσε αγώνα, η αδερφή της την επισκέφτηκε και βλέποντας στο τάιμ άουτ τις μαζορέτες να οργώνουν το γήπεδο με τς φιγούρες τους, της ήρθε η μεγάλη ιδέα και έπεισε τη Laura ότι αυτό ακριβώς έπρεπε να κάνει: να γίνει μαζορέτα! Και εκείνη το έκανε!

Τρία χρόνια μετά, η Laura «χορεύει» για τους Ben Gal και θεωρείται η «γηραιότερη» μαζορέτα στην ιστορία του θεσμού, ενώ τα δικαιώματα για τη ζωή της έχει αγοράσει κινηματογραφικό στούντιο του Χόλιγουντ για να τη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη.
Η γυναίκα απορρίφθηκε από τους Ben Gal στην πρώτη οντισιόν: «Ήταν πραγματικά τρομακτικό. Ήμουν τουλάχιστον 20 χρόνια μεγαλύτερη από τις άλλες κοπέλες!» ομολογεί σήμερα η Laura. Ωστόσο, μετά την απόρριψη δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να εξασκείται και να τελειοποιεί την τεχνική της. Έτσι επέστρεψε για να διεκδικήσει μία θέση στην ομάδα. «Ήμουν σε μια στιγμή της ζωής μου που έλεγα ‘’τι θέλεις πραγματικά να κάνεις; Τι είναι αυτό στη ζωή σου που σε κάνει ευτυχισμένη;’’. Όταν ανακοίνωσα στην οικογένειά μου τι σκόπευα να κάνω, μου είπαν: ‘’Μα ναι, είναι πολύ διασκεδαστικό, να το δοκιμάσεις!’’. Αλλά όταν πια το κατάφερα, έκλαιγαν όλοι από συγκίνηση!» λέει η Laura σε συνέντευξή της.

Η εταιρεία New Line Cinema αγόρασε τα δικαιώματα για να κάνει τη ζωή της ταινία, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Emily Cook και Kathy Greenberg, γνωστές από τις ταινίες «Romeo & Juliet» και «Ratatouille».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!