tromaktiko: Απάντηση στο "Γιατι ο Στρατός δέν βοηθάει".

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Απάντηση στο "Γιατι ο Στρατός δέν βοηθάει".



Με όλο το σεβασμό, πιστεύεις οτι αυτά τα 500 άτομα καθαρίζουν τουαλέτες η πάνε και βαράνε σκοπίες;
Αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_2840.html

Αν το πιστεύεις αυτο τότε δέν έχεις ιδέα για το σύγχρονο πεδίο μάχης.
Ο πόλεμος εξελίχθηκε, η πλήροφορικη είναι αναποσπαστό κομματι του, απο λογιστική υποστιρήξη μεχρι τον συντονισμό μονάδων και απο τον διαδυκτιακό πόλεμο μέχρι τίς ψυχολογικές επιχείρησεις, όλα μα όλα τα στάδια ένος πολέμου είναι μέσα στο πεδίο τής πληροφορίκης.

Εάν πιστεύεις ότι πρέπει αυτά τα άτομα να σταμάτησουν να πρόσφερουν τίς ικανότητες στούς στόν πίο νευραλγίκο τομέα τής χώρας μας τότες ας βάλουμε και τά ΟΥΚ που ξέρουν να χρησιμοποίουν τα μαχαίρια τους να μαγειρεύουν.

Δράγωνας.

--------------------
Είναι αλήθεια ότι ο στρατός μπορεί να κάνει πολλά. Και δασκάλους να στέλνει, και στην διακομιδή ασθενών με οχήματα να βοηθάει, και στις δημόσιες μεταφορές να συνεισφέρει, και για τις πυρκαιες να οργανωθεί καλύτερα ώστε να είναι αποτελεσματικός και δημόσια έργα να αναλάβει και χίλια δυο άλλα. Αλλά κάτι οι μειώσεις προσωπικού, κάτι οι μειώσεις σε μέσα και υποστήριξη και κυρίως η τρομακτική γραφειοκρατία του που απασχολεί, άσκοπα για μένα, μεγάλο ποσοστό του προσωπικου, και συνεχώς θρέφεται και μεγαλώνει, είναι αποτρεπτικοί παράγοντες. Και οι αρχηγοί του στρατού που διορίζονται απο τις κυβερνήσεις δεν έχουν καμιά όρεξη να κοντραριστούν με αυτούς που τους διόρισαν για να προχωρήσουν σε αλλαγές.

Αναγνώστςη
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!