tromaktiko: Ούτε κουβέντα για το ΚΕΕΜ Σπάρτης. Ανάστατοι οι Λάκωνες

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ούτε κουβέντα για το ΚΕΕΜ Σπάρτης. Ανάστατοι οι Λάκωνες



Τα τελευταία εικοσιτετράωρα είμαστε θεατές σε ένα έργο που δεν το φανταζόμασταν ούτε και εμείς οι ίδιοι. Δεν είναι άλλο από το θέμα που έχει σκάσει στην Πελοπόννησο για την κατάργηση των στρατοπέδων σε...
Κόρινθο και Καλαμάτα και έχει ανάψει φωτιές όχι μόνο σε κοινωνικό αλλά και σε πολιτικό επίπεδο.
Τα δημοσιεύματα πάνε και έρχονται με δηλώσεις πολιτικών για Καλαμάτα και Κόρινθο αλλά κουβέντα δεν έχει γίνει για το μεγάλο στρατόπεδο της Σπάρτης. Το ΚΕΕΜ.
Πολλοί αναγνώστες από την Λακωνία επικοινωνούν με το report24.gr και μας ρωτούν τι μελί γενέσθαι με το ΚΕΕΜ Σπάρτης γιατί πάντα με τα δημοσιεύματα δεν αναφέρεται ούτε σε αυτά που θα καταργηθούν αλλά ούτε και σε αυτά που θα παραμείνουν. Τόση απαξίωση λοιπόν υπάρχει ακόμα και γιαυτό το σημαντικότατο ζήτημα για το νομό Λακωνίας; Οι πολίτες είναι ανάστατοι το ίδιο και πολλοί αξιωματικοί. Βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν έχει ειπωθεί η περίπτωση κατάργησης του ΚΕΕΜ Σπάρτης αφού αυτή την στιγμή είναι από τα πιο μεγάλα στρατόπεδα της χώρας και με σειρές νεοσυλλέκτων πάνω από 1000 άτομα την φορά. Οπότε όταν θα γίνουν και οι επίσημες αποφάσεις και ανακοινώσεις από το Υπουργείο Άμυνας καλό είναι να λάβει θέση και επίσημα και να ξεκαθαρίσει ότι το ΚΕΕΜ Σπάρτης δεν πρόκειται να καταργηθεί.



http://www.report24.gr/oute-kouventa-gia-to-keem-spartis-anastati-i-lakwnes.htm
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!