tromaktiko: Κοκορέτσι

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κοκορέτσι



Σπεσιαλιτέ της κας Σταυρούλας από το Βροντάδο Χίου
Εκτέλεση
Πλένουμε τη συκωταριά και την κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε αρκετή ρίγανη, σκόρδο και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά τα κομμάτια και τα περνάμε σε μικρή σούβλα εναλλάξ, δηλαδή ένα συκώτι, ένα πνευμόνι, λίγα...
 γλυκάδια, σπλήνα. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα Υλικά. Στη συνέχεια παίρνουμε το έντερο, το οποίο έχουμε πλύνει και καθαρίσει καλά, και το καρφώνουμε στην άκρη της σούβλας. Χρησιμοποιούμε τόσα έντερα όσο να σκεπαστούν καλά και να δεθούν τα κομμάτια. Ψήνουμε στα κάρβουνα δίπλα στο αρνί, γυρίζοντας τη σούβλα σε τακτικά χρονικά διαστήματα μέχρι να ροδίσει καλά και να εμφανιστούν φυσαλίδες στην επιφάνειά του.

argiro.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!