tromaktiko: «Ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος!»

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος!»



Στο πνεύμα του νικητή που διακατέχει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού απέδωσε τον τίτλο η Τάμι Μαχόν μιλώντας στο gazzetta.gr, ενώ τόνισε ότι στην Ελλάδα περνάει υπέροχα και θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες με τα πράσινα.

Μία από τις σημαντικότερες παίκτριες του Παναθηναϊκού στην πορεία προς τον φετινό τίτλο ήταν η 29χρονη Καναδέζα Τάμι Μαχόν, η οποία μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε ότι η νοοτροπία του νικητή έδωσε έναν ακόμα τίτλο στην ομάδα της, σχολίασε τη ζωή στην Ελλάδα και επισήμανε πως θέλει να συνεχίσει στο σύλλογο και τη νέα σεζόν.

-Η νίκη σας μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού με 3-0 σας έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή. Πώς έζησες τον αγώνα και πώς είχατε προετοιμαστεί για την αναμέτρηση;

«Για εμάς ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε συγκεντρωμένα και είμαι ενθουσιασμένη με τη νίκη μας. Ξέραμε πως αυτό το ματς ήταν το σημαντικότερο της χρονιάς. Το συζητάγαμε συνέχεια μεταξύ μας, είχαμε κάνει και το απαραίτητο σκάουτινγκ και ξέραμε τι χρειάζεται για να νικήσουμε. Τώρα είμαστε όλες πολύ ικανοποιημένες».

-Η ομάδα σου κατάκτησε τον έβδομο σερί τίτλο, την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν έχει ούτε έναν. Πού αποδίδεις αυτή την διαφορά μεταξύ των ομάδων;

«Νομίζω είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας. Το ήξερα όταν ήρθα στην Ελλάδα ότι ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος, αλλά δεν γνώριζα ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ούτε έναν τίτλο. Εγώ, όπως το έζησα όλο αυτό θεωρώ πως οφείλεται κυρίως στην αγωνιστική νοοτροπία. Εμείς γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να είσαι πρωταθλητής. Είμαστε νικήτριες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Είναι καλή ομάδα, με καλές παίκτριες, αλλά δεν έχουν την ίδια νοοτροπία με εμάς».

-Η φετινή ήταν η πρώτη σου χρονιά στην Ελλάδα. Ποιες εμπειρίες αποκόμισες από το ελληνικό βόλεϊ αλλά και τη ζωή στη χώρα μας;

«Πραγματικά, η χρονιά μου στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου. Όλα ήταν τόσο όμορφα και σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και η ζωή στη χώρα σας. Ο κόσμος είναι πολύ φιλόξενος, η ομάδα έχει καταπληκτικούς οπαδούς, και γενικότερα η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Φυσικά, έχω λατρέψει τον καιρό στην Ελλάδα, και μπορώ να πω πως είμαι ενθουσιασμένη με όλα!»

-Οι αγωνιστικές σας υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν για φέτος. Ποιοι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

«Μου αρέσει να φοράω τα πράσινα και αυτό θέλω να γίνει και τη νέα σεζόν. Στόχος μας πλέον θα είναι εκ νέου η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου, ώστε να κάνουμε το νταμπλ. Μακάρι να μείνω στην ομάδα και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες με τον σύλλογο, αυτή είναι άλλωστε η δική μου επιθυμία».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!