tromaktiko: «Τώρα κρίνονται οι τίτλοι»

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

«Τώρα κρίνονται οι τίτλοι»



Στο Leoforos.gr μίλησε ο Κώστας Τσαρτσαρής για τα ματς που έρχονται και θα κρίνουν τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πλέον ο Πεντάστερος βρίσκεται… απέναντι από τους τίτλους της φετινής χρονιάς και απομένουν μερικά βήματα για να βαφτούν οι κούπες πράσινες. Μπορεί να υπάρχουν αρχικά οι πρώτοι αγώνες για τα playoffsτου Πρωταθλήματος, όμως το Final4 της Βαρκελώνης και το έκτο αστέρι είναι στο μυαλό του κόσμου.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μιλώντας στο Leoforos.grτόνισε πως η βοήθεια των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα, ενώ τώρα θα πρέπει να δουλέψουν όλοι σκληρά γιατί ακολουθούν οι τιτλοί.

Η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα τελείωσε και μπροστά σας βρίσκονται οι πιο κρίσιμοι αγώνες...

«Τώρα ξεκινάνε τα ματς «τίτλος», αλλά για εμάς προέχει η πρώτη φάση των playoffs του πρωταθλήματος κόντρα στο Περιστέρι. Γενικότερα αυτή η περίοδος που ακολουθεί είναι σημαντική για την ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ ώστε να τα καταφέρουμε στη συνέχεια».

Στο Final4 έχεις ξεχωρίσει κάποια ομάδα;

«Όλες οι ομάδες είναι καλές και αρχικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Σιένα, η οποία έδειξε τις δυνατότητές της όλη τη χρονιά. Σε περίπτωση, πάντως, που περάσουμε στον τελικό δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέξουμε αντίπαλο. Με όποια ομάδα και να παίξουμε θα είναι το ίδιο για εμάς».

Μαζί σας στην Βαρκελώνη θα έχετε και τον κόσμο στο πλευρό σας και θα είναι σαν να παίζετε στο ΟΑΚΑ...

«Βέβαια, είναι πολύ θετικό να νιώθουμε ότι παίζουμε ουσιαστικά στην έδρα μας. Ο κόσμος που θα έρθει στην Βαρκελώνη θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια και θα την χρειαστούμε. Ωστόσο μπάσκετ θα παίξουμε εμείς και όχι ο κόσμος, οπότε από την πλευρά μας πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να είμαστε έτοιμοι».

Όπως είπες ξεκινάνε τα ματς «τίτλος» και μετά την Euroleague είναι ο τελικός κυπέλλου. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την κούραση;

«Είναι νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε το κύπελλο. Εμείς θα έχουμε μετά τo Final 4 της Βαρκελώνης μία εβδομάδα μπροστά μας ώστε να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ουσία είναι πως τώρα κρίνονται οι τίτλοι και εμείς αυτό το ξέρουμε καλά».

http://www.leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!