tromaktiko: Σχετικά με "Ένας Μίκης ξυπνητήρι"

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Σχετικά με "Ένας Μίκης ξυπνητήρι"



Πραγματικα αγαπητοι συμπολιτες μου , αν δεν καταλαβαμε ουτε αυτη τη φορα τι ελεγε και ποσο βαθια εξοργισμενος ηταν ενας συγχρονος ηρωας...
οπως ο θεοδωρακης , δεν προκειται ποτα να βγουμε απο αυτη τη κριση! Ηρωας γιατι βασανιστηκε για τις ιδεες του που ηταν πολυ απλες ΨΩΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για το λαο! Το οτι εβγαλε χρηματα ειναι δικη του υποθεση! Τα χρηματα του δεν ανηκουν στον ελληνικο λαο , ανηκουν σε αυτον και στην οικογενεια του ! Δεν μας τα εφαγε! Καποιοι ανθρωποι επελεξαν να ακουσουν τις συναυλιες και τους δισκους του !Και ειναι προσωπικη υποθεση του καθε Θεοδωρακη και Ζουγανελη που και πως θα τα διαθεσει! Λες να αγορασουν ασθενοφορα με αυτα τα χρηματα! Ενα κρατος αγαπητε μου δεν στηριζεται σε ελεημοσυνες! Τα χρηματα που ειναι δικα μας και πρεπει να απαιτησουμε ειναι εκεινα απο τα ταμεια που λεηλατησαν , απο μιζες, απο ευρωπαικα πακετα , απο δρομους, σχολεια , υποβρυχια! Αν εχεις το θαρρος σε αυτους εναντιωσου! Εγω προσωπικα ευχαριστω αυτους τους ανθρωπους που παρολο εχουν αρκετα χρηματα και βρισκονται στη δυση της ζωης τους , δεν βολευονται στην ανεση τους αλλα συνεχιζουν με τον τροπο τους να διεκδικουν ενα καλυτερο μελλον για εμας και τα παιδια μας! Και το ξερεις πολυ καλα μεσα σου πως αν αυριο μεθαυριο βγουμε στους δρομους να αγωνιστουμε περισσοτερες πιθανοτητεςυπαρχουν εσυ να εισαι σπιτακι σου και να παρακολουθεις τα γεγονοτα απο την τηλεοραση ενω ο Θεοδωρακης να χτυπιεται με τα ματ! Γιατι δεν ζητας αυτα που σου ανηκουν απο κει που πρεπει , επειδη ειναι δυσκολος δρομος και θελει αγωνα!
Απαιτησε λοιπον απο το Θεοδωρακη να σου κανει νοσοκομεια , απο το Ζουγανελη σχολεια και απο τον Παπακωνσταντινου να σου δωσει συνταξη ενω ασε τους υπουυργους να εχουν καταθεσεις 178 εκατομμυρια , τα δικα σου εκατομμυρια στο εξωτερικο!!!
Συνελθε! Η ανοησια σε αυτες τις εποχες δεν συγχωρειτε!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!