tromaktiko: 'Κερατέα ώρα μηδέν"

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

'Κερατέα ώρα μηδέν"



Αρχικά,το 80% των ελλήνων που αναφέρεις ότι ψηφίζει την "χούντα" απ'το 1974 και μετά
είναι το 40% του 40% των ελλήνων(χοντρικά), δεδομένου ότι κάτι παραπάνω απο 1 στους 2 έλληνες δεν ψηφίζει...
 αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_4471.html

Οπότε είμαστε στο 16% συνολικά.Τώρα το γιατί γίνεται αυτό είναι αλλουνού παπά.Το θέμα είναι οτι ανάμεσα σε αυτούς που ψηφίζουν την "χούντα" απ'το 1974 έως σήμερα,την μερίδα του λέοντος κατέχουν
αναμφισβήτητα: α)άτομα της 3ης ηλικίας τα οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν διαθέτουν την καλύτερη δυνατή κριτική ικανότητα και γενικότερα ικανότητα αντίληψης στοιχειωδών πραγμάτων,πόσο μάλλον για το ποιός είναι ο ικανότερος να
κυβερνήσει.Στις περισσότερες των περιπτώσεων μάλιστα,επηρεάζονται απο διάφορους παράγοντες με
αποτέλεσμα να ψηφίζουν όπως ψηφίζει και η άλλη μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων β)αυτοί που ανεξαρτήτως ηλικίας
ψηφίζουν τα πρόσωπα για να τους κάνουν τις "δουλειές" τους όπως λες.Όσο για το ύφος της
δημοσίευσής σου και ειδικά απο φράσεις του τύπου "Στο δικο μου το χωριο μολοτοφ δεν ξερουμε να φτιαχνουμε ουτε εχουμε οχηματα για να κουβαλαμε τονους μπαζων και να κλεινουμε δρομους"
μάλλον είσαι κι εσύ ένας απο αυτούς που ψηφίζει τους πολιτικούς για να κάνουν τις "δουλειές" σου,ενδεχομένως στρατιωτικός,αστυνομικός,κλπ. Επίτιμος ψηφοφόρος της "χούντας" δηλαδή.

Αναγνώστης

--------------------

Αναφέρομαι σε σένα που έγραψες το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_4471.html
Είναι προφανές ότι είσαι άσχετος επί του θέματος. Προσωπικά μένω στην Αθήνα και δεν έχω καμία σχέση με ην περιοχή (για να είμαι ειλικρινής, απλά ξέρω που πέφτει). Δίκιο έχεις για τις χρονολογίες και για ην καθυστέρηση. Το ζητούμενο είναι λοιπόν :
1. Γιατί σε αυτές τις περιοχές και όχι σε κάποιο διπλανό ξερονήσι, από τη στιγμή που υπάρχουν πάνω από 40 φέρρυ παροπλισμένα (πρώην ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ, ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΚΤΙΟ κλπ)
2. Γιατί στη λίμνη Κυρήνεια δεν έχει απασολήσει κανέναν το πρόστιμο των 20 εκ ευρώ αλλά μας απασχολεί το πρόστιμο των 12 εκ ευρώ?? (προφανώς θα έπρεπε να μας απασχολήσουν και τα 2 εξίσου)
3. Γιατί τέτοια επιμονή?? Τυχαία η σύζηγος του Αντιπροέδρου του κυβερνωντος κομματος (δημοτική αντιπολίτευση σε όμορο Δήμο)είνια ανεπιθύμητη στην ευρύτερη περιοχή?
4. Τέλος για να γνωρίζεις : Τέτοιου είδους ΧΥΤΥ (όχι ΧΥΤΑ) θα μπορούσαν να είναι ακόμα και μέσα στην Αθήνα (όπως στο Παρίσι, Βιέννη κλπ). Το πρόβλημα είναι ότι αυτό γίνεται σε 3 φάσεις. ΠΡος το παρόν τα χρήματα που έχουν κατατεθεί είναι γι την πρώτη φάση. Οι τοπικοί δημοτικοί άρχοντες είναι πρόθυμοι να αρχίσουν μόλις κατατεθούν τα χρήματα και για τις επόμενες 2 φάσεις (προς το παρόν απλά υπάρχουν υποσχέσεις....καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό, ποτέ ξανά χρήματα). Όταν γίνει αυτό και το έργο ξεκινήσει ωστόσο θα χαθεί και ένα από τα πλουσιότερα κοιτ! άσματα ασημιού .....(αρκεί να γνωρίζουμε από πού ΄λάμαβανα στην αρχαία αθήνα το ασήμι

Αυτά, απλά για την τάξη χωρίς κανένα συμφέρον προσωπικά.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!