tromaktiko: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του κ. Ηλια Tαλποχανα

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του κ. Ηλια Tαλποχανα



Η περιπέτεια του κ. Ηλία Ταλποχανά έληξε την Τρίτη 26/04/2011, το απόγευμα, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Ο κ. Ηλίας βρίσκεται πλέον κοντά στην οικογένειά του και είναι καλά στην υγεία του.

Ο κύριος Ηλίας Ταλποχανάς χάθηκε την Μεγάλη Παρασκευή 22/04/2011 από την κλινική «ΠΑΝΑΓΙΑ», στη Νίκαια. Την Τρίτη το μεσημέρι, στις 13:12, προσήλθαν στα γραφεία της Γραμμής Ζωής, οι συγγενείς του με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και άμεσα ενεργοποιήθηκε το Silver Alert. Έγινε καταγραφή κλήσεων από την κοινωνική υπηρεσία της Οργάνωσης και έπειτα από σημαντικές πληροφορίες/μαρτυρίες ότι ο ηλικιωμένος βρίσκεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, βρέθηκε. Υπήρξε άμεση επικοινωνία με την κόρη του, προκειμένου να σπεύσει στο νοσοκομείο και να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για τον ίδιο.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885, M: 6947 37 26 27
E-mail: communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!