tromaktiko: Οργανώστε το νεσεσέρ σας

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Οργανώστε το νεσεσέρ σας



Η ομορφιά σας εξαρτάται κατά πολύ από το μακιγιάζ σας και καλά θα κάνετε να μην το ξεχνάτε.
Ειδικά τους πρώτους μήνες κάθε εποχής θα πρέπει να κάνετε το απαραίτητα «ξεκαθάρισμα». Για παράδειγμα ποια κραγιόν είναι πλέον out, ποιες σκιές δε μπορείτε πλέον να...
 φορέσετε, λόγω αλλαγή εποχής και τι τελικά πρέπει να κρατήσετε.

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για ένα σωστό «ξεκαθάρισμα» των καλλυντικών σας είναι να πετάξετε τα προϊόντα που δεν χρησιμοποιείτε πια, όπως το μέικ που έχει τελειώσει εδώ και μήνες ή η μάσκαρα που έχει ήδη ξεραθεί. Επίσης, θα πρέπει να διαχωρίσετε τα κραγιόν που δεν χρησιμοποιείτε λόγω αλλαγής εποχής (σκούρες αποχρώσεις).

Το δεύτερο στάδιο είναι να κάνετε μια αγορά- επένδυση. Πέρα από τα διάφορα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε καλό θα ήταν να κάνετε και μια αγορά η οποία θα έχει θετικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα σας, για το πρόσωπό σας. Για τέλεια, λοιπόν, και αψεγάδιαστη επιδερμίδα τη νέα σεζόν δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μία ενυδατική κρέμα με αντηλιακό δείκτη προστασίας που θα προστατεύσει και θα χαρίσει απίστευτη λάμψη στο δέρμα σας.

Και να είστε σίγουρες πως όταν οργανώσετε το νεσεσέρ σας ανάλογα με τις ανάγκες σας θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας και θα αποφύγετε λάθη όπως σκουρόχρωμα χείλη το καλοκαίρι και φωτεινή σκιά ματιών το χειμώνα!

real.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!