tromaktiko: Σχετικά με τον τρόπο πρόσληψης προσωπικού στο Δήμο Ξηρομέρου

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Σχετικά με τον τρόπο πρόσληψης προσωπικού στο Δήμο Ξηρομέρου



Διανύουμε το δεύτερο τρίμηνο της θητείας της Νέας Δημαρχιακής Αρχής του τόπου μας. Ίσως θα μου πείτε είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε το έργο που προσφέρει... Δεν είναι καθόλου όμως νωρίς για κάποιους συμπολίτες μας που παρελαύνουν καθημερινά στο Δημαρχείο οικογενειακώς...
και έχουν σε ασφυκτικό κλοιό τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους με μοναδικό σκοπό και αυτοσκοπό να πραγματοποιηθούν οι διορισμοί συγγενικών τους προσώπων με θεμιτά και αθέμιτα μέσα πιέζοντας καταστάσεις που λίγο πολύ όλοι καταλαβαίνουμε.

Όλοι οι δημότες σίγουρα θέλουμε και απαιτούμε την επάνδρωση του δήμου μας με υπαλληλικό δυναμικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των υπηρεσιών του δήμου αλλά ας ακολουθηθούν έστω και τυπικά οι νόμιμες διαδικασίες.

Δεν μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι είναι τόσο ξύπνιοι που με το έτσι θέλω θα πρέπει να διοριστούν και να χριστούν υπάλληλοι του Δήμου. Αν ο Δήμος Ξηρομέρου χρειάζεται προσωπικό τότε ας κινήσει την διαδικασία πρόσληψης προσωπικού αξιοκρατικά, διότι πολύ είναι αυτοί που θα επιθυμούσαν και πληρούν τις προϋποθέσεις να συμμετάσχουν και τότε ας προσληφθούν οι καλύτεροι.

Βέβαια τα παραπάνω δεν αποτελούν άγνωστες λέξεις για την αντιπολίτευση. Δεν βλέπουμε να αντιδρά όμως κανείς. Μήπως είναι κάτι που εξυπηρετεί πολλούς και όλοι βολεύονται;

Εμείς όμως οι νέοι άνθρωποι του Δήμου που έχουμε μπουχτίσει από τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις βολεψηματάκηδων το θεωρούμε απαράδεκτο γιατί πιστεύουμε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να έχουμε ίσες ευκαιρίες και ο Δήμαρχος και κάθε Δήμαρχος που έρχεται και παρέρχεται στηρίζεται στην δική μας ψήφο.

Ίσως λοιπόν πρέπει να αρχίσουμε και εμείς να αντιδρούμε.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Νέων Δήμου Ξηρομέρου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.astakos-news.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!