tromaktiko: Έχει παράπονα ο «Ζοτς»

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Έχει παράπονα ο «Ζοτς»



Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο στο ΟΑΚΑ (88-60 το Περιστέρι), αλλά τα πρώτα λεπτά και μερικές αντιδράσεις της ομάδος τον άφησαν σκεπτικό.



«Όλα τα ματς στη ζωή μας είναι σημαντικά. Και στα plaoffs είναι εξίσου σημαντικά, ιδίως απέναντι σε μία ομάδα όπως το Περιστέρι. Όλοι μας νομίζω καταλαβαίνουμε πόσο σοβαρός είναι ο κ.Πεδουλάκης και πόσο σοβαρά προετοίμασε την ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Και πρέπει να παίζουμε σοβαρά. Δεν το κάναμε. Αρχίσαμε πολύ άσχημα. Το Περιστέρι έπαιξε με 4 περιφερειακούς κάποια στιγμή και πρέπει να έχουμε καλή αντίδραση σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε 9 ριμπάουντ, το Περιστέρι 8. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 2-18 κάτω από το δικό μας καλάθι» εξήγησε ο «Ζοτς», πριν συνεχίσει συγκρίνοντας το Περιστέρι με τη Σιένα, αντίπαλο στον ημιτελικό του Final Four.

«Με όλο το σεβασμό που διαθέτουμε για το Περιστέρι, προσπαθήσαμε να βρούμε ομοιότητες με τη Σιένα. Ο Παπανικολάου είναι σαν τον Χέρστον, έχει μακρινό σουτ, κάνει σκριν, βοηθά τους συμπαίκτες του, παίζει έξυπνα. Το Περιστέρι προσπάθησε να παίξει με παίκτες στο "5" που σουτάρουν, όπως κάνει η Σιένα με τον Στόουνρουκ και τον Λαβρίνοβιτς. Αν δεν παίζουμε καλά, θα τους δίνουμε ευκαιρίες. Γι' αυτό το Σάββατο έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα όσα αστεία συμβαίνουν εδώ και λίγες ώρες στην Α1 με την αποβολή του Ηλυσιακού, λόγω της ένστασης της ΑΕΚ που ελπίζει σε παραμονή, σχολίασε: «Δεν είχα ιδέα τι συνέβη. Προσπάθησαν να μου εξηγήσουν κάτι, αλλά δεν έχω ιδέα. Είναι αδύνατον να πω κάτι. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το Περιστέρι».

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!