tromaktiko: Λιάγκας:"Από χθες αγάπησα τη Φαίη περισσότερο"

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Λιάγκας:"Από χθες αγάπησα τη Φαίη περισσότερο"



«Από χθες αγάπησα τη Φαίη περισσότερο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Εχω ρίξει πολύ κλάμα!» Ο Γιώργος Λιάγκας λύγισε με το που κράτησε τον νεογέννητο γιο του για πρώτη φορά στην αγκαλιά του. Ακόμη δεν...
 μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ένα τόσο δα πλασματάκι μπόρεσε να εκτινάξει την αγάπη του για τη Φαίη.

Δυνατά συναισθήματα, που δεν περιγράφονται με λέξεις, για τον Γιώργο Λιάγκα μετά τη γέννηση του γιου του. Ο δημοσιογράφος έφτασε συγκινημένος χθες στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού με τον οποίο συνεργάζεται, για να κάνει την εκπομπή του. Χαρούμενος και συγκινημένος, αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί όλα όσα ένιωθε με τους συνεργάτες του αλλά και με τους ακροατές. Η σκέψη του και η καρδιά του βρίσκονται στην αγαπημένη του σύζυγο, την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, και τον νεογέννητο γιο τους, που ήρθε στη ζωή το απόγευμα της Τρίτης. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν στο πλευρό της Φαίης σε όλη τη διάρκεια του τοκετού, έκοψε μάλιστα ο ίδιος τον ομφάλιο λώρο.

«Μου έλεγαν όλοι “μην μπεις μέσα στη γέννα, γιατί ο άντρας ξενερώνει σεξουαλικά όταν βλέπει τη διαδικασία του τοκετού”. Εγώ όχι απλώς μπήκα, αλλά ήμουν μέσα από το πρωί ώς την ώρα που γεννήθηκε ο μικρός. Η Φαίη είναι ταλαιπωρημένη. Το πρώτο βράδυ δεν πονούσε επειδή έκανε την επισκληρίδειο, αλλά σήμερα πονάει και είναι καταπονημένη» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο μικρούλης, που είναι πανέμορφος, θα πάρει το όνομα του παππού Γιάννη, πατέρα του δημοσιογράφου, ο οποίος καμαρώνει μαζί με τους ευτυχείς γονείς για το εγγονάκι του. Οπως επίσης και οι γονείς της Φαίης, που ήρθαν στην Αθήνα για να είναι κοντά στην κόρη τους και να μοιραστούν μαζί της τη χαρά της.

«Είναι ωραίο να είσαι κοντά στον άνθρωπό σου. Αλλά το άλλο, το θαύμα της ζωής είναι το πώς έρχεται στη ζωή το παιδί. Εκλαψε πολύ όταν γεννήθηκε, εγώ έκοψα τον ομφάλιο λώρο και μετά, όταν είδα τη Φαίη να τον αγκαλιάζει και να ξεσπάει σε λυγμούς… αφήστε γιατί θα κλάψω πάλι» ανέφερε.

Η Φαίη Σκορδά ζει την απόλυτη ευτυχία! Στο δωμάτιό της στο μαιευτήριο την επισκέφθηκαν οι συνεργάτες της από την εκπομπή «Πρωινό mou», οι φίλοι τους, αλλά και οι στενοί φίλοι του ζευγαριού, για να τους ευχηθούν και να δώσουν τα δώρα τους για το μωρό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν συνέχεια δίπλα στο ζευγάρι, αφού εκτός από συνεργάτες στην πρωινή εκπομπή είναι και καλοί φίλοι.

Espressonews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!