tromaktiko: Με υπογραφές θα διώξουν τα διόδια Μουσθένης – Εκστρατεία ξεκινά η αντιπολίτευση του δήμου Παγγαίου

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Με υπογραφές θα διώξουν τα διόδια Μουσθένης – Εκστρατεία ξεκινά η αντιπολίτευση του δήμου Παγγαίου



Χιλιάδες υπογραφές κατοίκων του δήμου Παγγαίου στοχεύει να συγκεντρώσει και να καταθέσει στη διοίκηση της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και στο υπουργείο Υποδομών σύσσωμη η αντιπολίτευση του δήμου Παγγαίου, με σκοπό να αποτραπεί η εγκατάσταση σταθμού διοδίων στη Μουσθένη Καβάλας.
Σύμφωνα με...
 πρόσφατο ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου, είναι ανεπίτρεπτη η εγκατάσταση διοδίων στη μέση του δήμου, με συνέπεια την ουσιαστική παρεμπόδιση της επικοινωνίας μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του, αλλά οι δυο παρατάξεις της αντιπολίτευσης κάνουν αυτές τις μέρες ένα βήμα παραπάνω:
Συμφώνησαν από κοινού να συντάξουν ένα κείμενο απόρριψης κάθε σκέψης εγκατάστασης διοδίων στον κόμβο Μουσθένης (ή σε άλλο κοντινό σημείο) και να το «θωρακίσουν» με χιλιάδες υπογραφές των κατοίκων που θίγονται από τα διόδια και θα επιβαρύνονται παράλογα στις μετακινήσεις τους εντός των ορίων του δήμου τους.
Οι παρατάξεις Γιάννη Φιλόσογλου και Χαράλαμπου Χρυσανίδη σκοπεύουν να κινηθούν γρήγορα και θα επιδιώξουν άμεσα συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας «Εγνατία Οδός Α.Ε.», ενώ κατηγορούν τον δήμαρχο Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη για ανεκτική στάση ως προς το ζήτημα των διοδίων.
Το κείμενο, σύμφωνα με τους δημοτικούς συμβούλους Φίλιππο Αναστασιάδη – Χρήστο Μποσμπότη (παράταξη Γ. Φιλόσογλου) και Ελευθερία Καραγιαννίδου (παράταξη Χ. Χρυσανίδη), θα είναι έτοιμο σύντομα και θα κυκλοφορήσει εντός των προσεχών ημερών στα δημοτικά διαμερίσματα του Παγγαίου για τη συλλογή υπογραφών

kavalanet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!