tromaktiko: Αδέρφια μου Έλληνες

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Αδέρφια μου Έλληνες



Ακόμα και σε αυτές τις εποχές υπάρχουν πράγματα που με κάνουν να χαμογελάω, όπως την διαρκή αντίσταση των πολιτών στην Κερατέα και παράλληλα την αγανάκτηση των αστυνομικών.

Είναι μια άσχημη κατάσταση αλλά τουλάχιστον μετά από πάρα πολλά χρόνια εμφανίζονται Έλληνες αποφασισμένοι να σηκωθούν από τον καναπέ και να κάνουν κάτι.
Από την άλλη βλέπω αστυνομικούς που αρχίζουν να αμφισβητούν τον ρόλο του πιονιού και εναντιώνονται σε ένα κατεστημένο που θέλει να βαράνε τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.
Οι πολιτικοί βρίσκονται απέναντι πια σε ένα λαό που ξυπνάει από τον λήθαργο του βολέματος και είναι έτοιμος να πάρει με κάθε τρόπο αυτά που πραγματικά του αξίζουν και όχι τα ψίχουλα που μας πετάνε.
Δεν έχει σημασία αν ο συνάνθρωπος μας είναι αστυνομικός ή δημόσιος υπάλληλος έχει σημασία τι αστυνομικός είναι και το πόσο θέλει να προσφέρει η όχι.
Μακάρι κάποια στιγμή να ενωθούμε ΟΛΟΙ και να βγούμε στους δρόμους σε μια ειρηνική πορεία που θα θυμίσει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Χωρίς συνδικαλιστές, χωρίς κόμματα, χωρίς στημένα επεισόδια. Όλοι μαζί ανεξάρτητα με το επάγγελμα του καθενός μια πορεία για την πατρίδα.
Έχουμε χιλιάδες πράγματα να καμαρώνουμε από την ιστορία μας και από τους προγόνους μας, η μόνη διαφορά που έχουν εκείνοι με εμάς είναι ότι ήταν ενωμένοι ενώ εμείς τρωγόμαστε.
Καλό Πάσχα αδέρφια.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!