tromaktiko: Σχετικά με την υγραεριοκίνηση

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σχετικά με την υγραεριοκίνηση



Συνεχιζω να απορω με καποιους ελευεθερους επαγγελματιες στη χωρα μας που θελουνε να συνεχιζουνε να παραμυθιαζουνε το κοσμο, ότι εδώ στην Ελλάδα ειμαστε σωστοι και ότι αλλου μας κλεβουνε κτλ.
 Η αληθεια είναι ότι οι ελευθεροι επαγγελματιες ειτε αυτό είναι συνεργεια ειτε κανουν εμποριο η πλειοψηφία είναι αισχροκερδής και το προβλημα τους είναι ότι δε βγαζουνε οσα εβγαζαν η ότι εχουν φαει γερα φεσια.
Όταν για το ιδιο ανταλλακτικό εγω το αγοραζω 1ευρω και εδώ το πουλας 3 γιατι να το παρω από Ελλάδα? Για την δηθεν εγγυηση που μετα την αποχώρηση από το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται? Πρεπει να μαθετε επιτελους στην Ελλάδα να βγάζετε το ηθικο κερδος και όχι το νομιμο που δεν εχει ορια. Από εκει και μετα μηχανικε αν θες να σε πιστεψουμε που λες για την υγραεριοκινηση πες ότι εδώ εχεις ΤΕΒΕ να πληρωσεις και ενοικιο και ότι δε μπορεις να συναγωνιστεις τις τιμες Βουλγαρίας λογω του φθηνοτερου κοστους. Από εκει και μετα τα υπολοιπα παντρεμενος με παιδια η χωρις είναι ιστοριες να χαμε να λεγαμε. 2 μερες δουλειας= δυο 8ωρα από 10ευρω την ωρα 160ευρω καθαρα στη τσεπη σου και σου βαζω 10ευρω την ωρα. Τωρα αν εσυ με ένα αμαξι θελεις να βγαλεις ένα 500αρικο είναι δικο σου προβλημα φιλε. Γιατι με την ιδια λογικη θα πρεπει και εγω όταν ερθω να σου φτιαξω τον υπολογιστη σαν τεχνικος που ειμαι επειδη εχω βγαλει και ΤΕΙ, να κανω και καποια αποσβεση των χρονων που ξοδευσα για να πάρω πτυχιο, αρα να σε χρεωσω 50 ευρω την ωρα. Τι λες θες να το κανουμε ετσι?

Πρεπει επιτελους στη χωρα μας να βγαζουμε ένα σοβαρο κερδος από καποιες δουλειες και να μην προσπαθουμε στο βωμο της φτηνιας να κανουμε αλχημιες και να εχουμε αμφιβολο αποτελεσμα και στο τελος το φθηνο να μας βγαινει ακριβο. Και επισης η γνωση εχει καποιο κοστος να την αποκτησεις δε γινεται να δινεις σκ@τ@ και να θες να απρεις χρυσαφι. Αυτό παει προς ολη τη κοινωνια μας που ολοι ειμαστε μαστορια και στο τελος φωναζουμε καποιον που να ξερει πραγματικα για να μας διορθωσει το προβλημα. Όλα να τα ξερουμε δε γινεται αλλα τουλαχιστον εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε ερευνα αγορας και να μην ειμαστε κουτορνιθια να πιστευουμε ότι μας λενε και να βγαζουνε σε βαρος μας τρελο κερδος μερικοι δηθεν «επαγγελματιες».



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!