tromaktiko: Απάντηση στον φίλο που διαφωνεί για το "Σσσσσσσ..​.​. κοιμάμαι"

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Απάντηση στον φίλο που διαφωνεί για το "Σσσσσσσ..​.​. κοιμάμαι"



Αγαπητέ μου, δεν τηλεφωνούν μόνο όταν δεν είσαι σωστός στις πληρωμές σου αλλά και όταν έχεις πληρώσει κάποια δόση. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωστή συνεργασία τραπεζών και εταιριών. Θα σου φέρω ένα παράδειγμα:
Έχω μια πιστωτική κάρτα μιας Χ τράπεζας η οποία δεν έχει υποκατάστημα στην περιοχή που ζω (νησί) και έτσι αναγκάζομαι να πηγαίνω να πληρώνω τις δόσεις στο ταχυδρομείο. Η τράπεζα ενημερώνετε μετα απο 4, 5, 6... μέρες για την πληρωμή και κατα συνέπεια να μην ενημερώνετε ούτε η εταιρία. Εγώ τι φταίω αν το σύστημα τους δεν δουλεύει σωστά? Βέβαια υπάρχουν λύσεις αλλά...! Τους εχω πει επανειλημμένα το τι συμβαίνει αλλά αυτοί στον κόσμο τους!


Και θέλω να κλείσω λέγοντας ότι τα δάνεια, κατά κάποιον τρόπο μας τα έδωσαν με το ζόρι. Οι τράπεζες δημιούργησαν όλο αυτό το χάος που επικρατεί στις τσέπες μας σήμερα και μας ανάγκασαν να δανειστούμε. Δεν πάνε όλα δεξιά σε όλους.

Κάποιοι από εμάς έχουμε σοβαρά προβλήματα και δυστυχώς χωρίς χρήμα δεν γίνετε να διορθωθούν. Όλοι δεν παίρνουν δάνεια για αγοράσουν αυτοκίνητο η σπίτι. Κάποιοι δανείζονται για να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας, να σώσοπυν την ζωή τους, για να μην μπουν φυλακή, για να σώσουν την επιχείρηση τους...Ειλικρινά σου εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ στην ζωή σου να πάρεις δάνειο από τράπεζα!

Συμβουλή: Μην σηκώνετε το τηλέφωνο όταν τηλεφωνούν οι "βρικόλακες"
ΤΡΑΠΕΖΟΠΛΗΚΤΟΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!