tromaktiko: Σε δημοπρασία το πορτρέτο με την «Καρδιά του Ωκεανού»!

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Σε δημοπρασία το πορτρέτο με την «Καρδιά του Ωκεανού»!



Η καταδικασμένη αγάπη τους έκανε εκατομμύρια καρδιές να ραγίσουν όταν το ερωτευμένο ζευγάρι το χώρισε ο θάνατος.
Ήταν μοιραίο να συναντηθούν στο παρθενικό ταξίδι του «αβύθιστου» πλοίου, του «Τιτανικού». Τη στιγμή, όμως, που το πλοίο τους συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο ο παθιασμένος τους έρωτας μετατράπηκε σε έναν αγώνα για επιβίωση.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές ήταν η στιγμή που ο Jack (Leonardo DiCaprio) ζήτησε από την αγαπημένη του Rose (Kate Winslet) να ξαπλώσει σε έναν καναπέ και να ποζάρει γυμνή. Ο Jack ζωγράφισε με μολύβι την αγαπημένη του, η οποία φορούσε στον λαιμό της μόνο το περιβόητο μπλε διαμαντένιο περιδέραιο που ονομαζόταν «Η Καρδιά του Ωκεανού».
Αυτό το πορτρέτο, λοιπόν, βγαίνει σε δημοπρασία σε λίγες ημέρες και φημολογείται πως η αξία του θα ξεπεράσει τα 16.000 δολάρια, κατά την «Telegraph». Ωστόσο ο άνθρωπος που πραγματικά τη σχεδίασε ήταν ο James Cameron.
Σύμφωνα με την ταινία το 1996, ένα κυνηγός θησαυρών, ο Brock Lovett και η ομάδα του, εξερευνούν τον Τιτανικό, ψάχνοντας για ένα κολιέ που ονομάζεται «Η Καρδιά του Ωκεανού». Πιστεύουν ότι το κολιέ βρίσκεται στο χρηματοκιβώτιο του Caledon Hockley΄s (“Cal” στην ταινία), το οποίο και εντοπίζουν. Αντί όμως για το διαμάντι, βρίσκουν ένα σκίτσο, με μια γυμνή γυναίκα να το φοράει, στις 14 Απριλίου 1912, τη νύχτα που ο «Τιτανικός» βυθίστηκε. Η Rose Dawson Calvet μαθαίνει για το σκίτσο και επικοινωνεί με τον Lovett και του λέει ότι είναι αυτή που απεικονίζεται στο σκίτσο. Αυτή και η εγγονή της η Lizzy, επισκέπτονται τον Lovett στο πλοίο. Όταν την ρωτάνε αν ξέρει που βρίσκεται το διαμάντι, η Rose θυμάται τις μέρες πάνω στον «Τιτανικό», αποκαλύπτοντας ότι είναι η Rose DeWitt Bukater, μια επιβάτης που θεωρείται ότι πέθανε στο ναυάγιο.

http://woman365.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!