Για εσάς που επιμένετε στο σπιτικό φαγητό από το πρώτο υλικό μέχρι το τελευταίο, αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει και θα την κάνετε ξανά και ξανά!
Εκτέλεση
1. Βάζουμε τους κρόκους σε...
Εκτέλεση
1. Βάζουμε τους κρόκους σε...
ένα μπολ. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά με αυγοδάρτη. Λίγο λίγο, και πάντα ανακατεύοντας, ρίχνουμε το σπορέλαιο με ροή κλωστής. Στο τέλος προσθέτουμε το λεμόνι και το ξίδι.
2. Προς το τέλος του ανακατέματος δυναμώνουμε τις κινήσεις μας για να πήξει καλά η μαγιονέζα και να γίνει σατινέ. Τη διατηρούμε για 3-4 μέρες στο ψυγείο.
Γίνονται 400 γραμ. μαγιονέζα.
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
2. Προς το τέλος του ανακατέματος δυναμώνουμε τις κινήσεις μας για να πήξει καλά η μαγιονέζα και να γίνει σατινέ. Τη διατηρούμε για 3-4 μέρες στο ψυγείο.
Γίνονται 400 γραμ. μαγιονέζα.
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
argiro.gr