tromaktiko: Σχετικά με: "Β. Παπαγεωργοπουλος: "τα ψέματα έχουν κοντά πόδια""

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Σχετικά με: "Β. Παπαγεωργοπουλος: "τα ψέματα έχουν κοντά πόδια""



Δεν σε γνωρίζω και πιθανότατα ούτε και εσύ γνωρίζεις εμένα.
Σε ο,τι αφορά την δημοσίευση σου... <http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_8128.html> θα ήθελα να σε ρωτήσω, πόσες φορές βρέθηκε η Θεσσαλονίκη σε τέτοια τραγική κατάσταση με τα σκουπίδια; Πόσες φορές η Θεσσαλονίκη έγινε ρεζίλι για κάτι απαιτήσεις και προτροπές για Gay Parades? Πόσες φορές ο Κος Παπαγεωργόπουλος πρότεινε μετονομασία κεντρικών οδών με απόδοση Τουρκικών ονομάτων; Πόσες φορές ο πρώην Δήμαρχος πρότεινε και υπερασπίστηκε τον τουρκικό πολιτισμό και την αναγαγνώριση των μουσουλμάνων ως μειονότητα;

Το τι αμάξι έχει, δεν πρέπει να σε αφορά, καθώς από την στιγμή που ψηφίζεις για να ανεβάσεις κάποιον στην θέση εκείνη, αποδέχεσαι ότι θα τα αρπάζει χοντρά και θα κάνει και τις οικονόμες του. Τουλάχιστον όμως στα τόσα χρόνια ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσέφερε σε αντίθεση με τον κ. Μπουτάρη που μέσα σε 4 μήνες έχει καταστρέψει την εικόνα της Θεσσαλονίκης. Και εσύ κάθεσαι και μου ασχολείσαι με το πως αγόρασε το αυτοκίνητο αυτό. Θα στο πω ωμά. Το πήρε με τις 7.000 με 15.000€ που καθάριζε το λιγότερο τον μήνα + όποιες προμήθειες και πακέτα. Τουλάχιστον! παράλληλα παρέδιδε και έργα.

Ασχοληθείτε με τα χάλια της Θεσσαλονίκης του τώρα. Και για τα όσα δηλώνει ο Κος Παπαγεωργόπουλος έχει απόλυτο δίκαιο. Αλλά βέβαια.. Έλληνες δεν είμαστε; Να μην έχουμε άποψη για όλα όσα δεν μας αρέσουν γιατί δεν εξυπηρετούν εμάς; Μακάρι αγαπητέ αναγνώστη που έστειλες την δημοσίευση να έδειχνες τέτοιο ενδιαφέρον για τις ηλιθιότητες του Μπουτάρη και να εναντιωνόσουν στα όσα αρνητικά έχει προσφέρει μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Μέχρι να ξυπνήσετε, θα κατεβαίνετε από τον 2ο όροφο που μένετε πηδώντας από την βεράντα (τόσο ψηλά που θα έχουν φτάσει τα σκουπίδια)

Υ.Γ.: Ποτέ δεν ψήφισα τον Κ. Παπαγεωργόπουλο. Απλά συγκρίνω έργα και ημέρες. Και αναλογικά ο Μπουτάρης υπερκάλυψε τα σφάλματα του Κου Παπαγεωργόπουλου σε 4 μήνες!


Αναγνώστης

 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!