tromaktiko: Για τους συμβασιούχους και τα δικαιώματα τους

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Για τους συμβασιούχους και τα δικαιώματα τους



Βλεπω καιρο τωρα διαφορες ανακοινωσεις οτι συμβασιουχοι απαιτουν τη μετατροπη της συμβασης τους σε αοριστου χρονου...καθως κατεχουν θεσεις στις οποιες βγαζουν δουλεια και διαφορα αλλα τετοια. Πλακα κανετε? Επειδη διαφοροι δημαρχοι σας υποσχεθηκαν λαγους με πετραχειλια για να τους ψηφισετε, πρεπει τωρα να σας μονιμοποιησει το κρατος? Απο που και ως που? Αναζητηστε ευθυνες απο αυτους που σας βαλαν στις θεσεις σας. Με τη συμβαση ολοι γνωριζατε οτι θα εχει ημερομηνια ληξης η δουλεια σας. Αλλα με τα γνωστα ρουσφετακια αντε και αλλο λιγο, αντε και αλλο λιγο...

Λυπαμαι, αλλα στις εποχες που ο κοσμακης φωναζει οτι θελει επιτελους αξιοκρατια, δε σας παιρνει. Λυπαμαι, αλλα επειδη μπηκατε με τη γνωστη καραμελα τοσων ετων "εγω σε ψηφιζω, εσυ βαλε με στο δημο επειδη στον ιδιωτικο τομεα δε με παιρνει κανεις ειτε επειδη θα ΠΡΕΠΕΙ να δουλεψω" δε σημαινει οτι πρεπει το κρατος να σας πληρωνει ες αει. Μπηκατε οπως μπηκατε, τωρα ηρθε η ωρα να βγειτε(πραγμα που το ξερατε, επισης). Ας εργαστει και κανενας νεος ανθρωπος με προσοντα πολλαπλασια των δικων σας(και η ανεργια μαστιζει τη νεολαια, ξερετε, αγαπητοι παρταολες). Δε με ενδιαφερει ουτε εμενα ουτε ολη τη στρατια των ανεργων που... βγαζετε δουλεια. Ας βγαλει και κανενας αλλος δουλεια.

Αλλαγη τελικα μαλλον εσεις οι...παλιοι δε θελετε. Τα διαλυσατε ολα, τα φαγατε ολα, τα καψατε ολα και τωρα ζητατε και τα συντριμμια, τα αποκαιδια, τα ψιχουλα. Δε σας αντεχει αλλο η νεολαια. Πρεπει να ζησει και αυτη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!