tromaktiko: «Πρασινίζει» ο Αμπντούν

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

«Πρασινίζει» ο Αμπντούν



Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού παρότι για την απόκτησή του έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με την Algerie Soir, απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον 25χρονο άσο της Καβάλας μπλέκοντας στην υπόθεση και τον Μουράτ Μεγκνί της Λάτσιο.

«Στο προσκήνιο έχει επανέλθει για τον Μεγκνί η Καβάλα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη και στην οποία αγωνίζεται ένας ακόμα Αλγερινός. Πρόκειται για τον Τζαμέλ Αμπντούν, τον οποίο πιθανότατα θα αντικαταστήσει ο Μεγκνί, μιας και ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό», αναφέρει η συγκεκριμένη εφημερίδα.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα football-dz κάνει λόγο για ενδιαφέρον τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού, αλλά δίνουν στους «πράσινους» τον πρώτο λόγο για τον Αλγερινό άσο. Μάλιστα, η παραπάνω ιστοσελίδα αναφέρει ότι Παναθηναϊκός και Καβάλα έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία και περιμένουν να τελειώσει η χρονιά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στο «τριφύλλι» πάντως, μπορεί η άποψη για τον Αμπντούν να είναι θετική, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να λυθεί το διοικητικό πρόλημα, ενώ θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!