tromaktiko: Για το "Μιλάνε τώρα και τα "παπαγαλάκια""

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Για το "Μιλάνε τώρα και τα "παπαγαλάκια""



Το μήνυμά σου με έκανε να σκάσω στα γέλια. Το ήξερα πως υπάρχουν ακόμα μερικοί πρασινοφρουροί αλλά να δω και post στο tromaktiko από έναν δεν θα το πίστευα ποτέ, γιατί εσείς πρέπει να είστε κρυμμένοι κάτω από πέτρες και να μην βγαίνετε ποτέ.


Μιλάς για τον Σημίτη που πραγματικά ΔΙΕΛΥΣΕ την χώρα. Που για να βάλει την Ελλάδα στο ΕΥΡΩ πήρε κρυφά δάνεια των οποίων η αποπληρωμή ΕΣΚΑΣΕ στην κυριολεξία στα χέρια του Καραμανλή και αυτός έπεσε από τα σύννεφα μιας και δεν μπορούσε να το ξέρει επειδή ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ γιατί εάν τους άφηναν, όλοι φυλακή θα ήταν τώρα με τις κλεψιές τους! Γιατί τα λαμόγια υπουργοί του ΠΑΣΟΚ με μέγιστο λαμόγιο τον Κινέζο, είχαν σκοτώσει την χώρα, την είχαν ψήσει, την έφαγαν και έγλυφαν τα κοκαλάκια της. Μιλάς για ανάπτυξη 5%. Που την είδες απορώ; Με δανεικά αναπτυξη δεν υπάρχει και είχε πάει το χρέος της χώρα από 100δις σε 300 από τα πολλά που είχε πάρει!!! Τουλάχιστον ο Καραμανλής το χρέος το ανέβασε 50 δις και όχι 200 και όχι 300 που κάνει ο τώρα άλλος κουτός και επικίνδυνος αν μη τι άλλο πρωθυπουργός μας, αλλά το όνομά του δεν θέλω καν να το πιάνω στο στόμα μου γιατί του εύχομαι τα χειρότερα. Μιλάς για νοσοκομεία;;; Ποια νοσοκομεία; Πες μου μόνο ένα. Τα άνοιγε για μια μέρα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ και μετά γεια σου! Όλα τα νοσοκομεία της χώρας δεν είχαν γιατρούς. Τι να τα κάνουμε χωρίς γιατρούς μπορείς να μου πεις; Ψιλά λόγια για εσένα μιας και τον έχεις σε εικόνισμα όπως φαίνεται τον Κινέζο. Ελευθέριος Βενιζέλος;;; Απ'όσο ξέρω ακόμα δεν είναι καν δικός μας. Εάν καυχιέσαι για κάτι καλό είναι να το έχεις φτιάξει μόνος σου και όχι με λεφτά άλλων. Στην Ιταλία υπάρχει μια παροιμία που λέει "Όλοι γίνονται πούστηδες με κώλους άλλων". Τα έβαλε με το Χριστόδουλο... ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΚΛΑΣΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ! Βρήκε εκεί έναν που είπε ή έκανε 2 πράγματα και το κινεζάκι που τρώει πολύ ριζάκι τα έβαλε μαζί του. Νταντά!
Και αφού διιαβάζω όλο το εμπαθέστατο και πρασινοφρουρικό post σου, βλέπω και την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ που θα μπορούσα ποτέ να δω. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ;;; Μάλλον κοιμόσουν όταν έγιναν γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Πήρε τους Ολυμπιακούς αγώνες για να τους πληρώνουμε ακόμα, ή μάλλον για να ξελασπώσουμε και να βγάλουμε από την χρεωκοπία τον Αγγελόπουλο και τον κάθε Αγγελόπουλο, για να τους πληρώνουμε ακόμα και απορώ μέχρι πότε θα τους πληρώνουμε και το καλύτερο δεν το είπα. ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατί εάν θυμάσαι καλά 1 χρόνο πριν τους αγώνες είχαμε εκλογές και όταν ανέλαβε η Ν.Δ. είδε πως το ΠΑΣΟΚ ήταν το 20% των έργων!!! 3 οκτάωρα την ημέρα δούλευαν οι εργάτες για να μπορέσουμε να παραδώσουμε. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΙΠΟΤΑ! Κανένα γήπεδο τελειωμένο, κανένας δρόμος τελειωμένος, καμιά εγκατάσταση. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΑ! ΛΑΜΟΓΙΑ!!! Μου μιλάτε και οι πρασινοφρουροί και ειδικά τέτοια περίοδο, που μια με τον Σημίτη και μία τώρα με τον ακατανόμαστο έχετε φτάσει την χώρα στο κατώτερο σημείο. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Αλλά μάλλον είσαι και εσύ κανενας βολεμένος και τα βλέπεις όλα μονόπλευρα. Ελπίζω να ξεβολευτείς και να δω πόσο θα γελάς μετά. Πως διάολο με 30 χρόνια ΠΑΣΟΚ φταίνε τα 8 της ΝΔ ποτέ δεν το κατάλαβα. Αλλά καλά τα είπε ο Πάγκαλος. Πολλούς κοπρίτες βόλεψε και προφανώς είσαι ένας από αυτούς. Ο συγχωρεμένος βόλευε, ο Κινέζος βόλευε, το Αμερικανάκι βολεύει και μιλάς για τον Καραμανλή... Ε, ποτέ...



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!