tromaktiko: Το οικονομικό «αγκάθι» για «Ζορό»!

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Το οικονομικό «αγκάθι» για «Ζορό»!



Ο Παναθηναϊκός θέλει Μπλάνκο ανεξάρτητα αν θα μείνει ο Σισέ, ενώ και ο Μπλάνκο θέλει Ελλάδα και Παναθηναϊκό, επομένως μετά το Δ.Σ. αναμένονται οι τελικές συζητήσεις και υπογραφές.

Ο Γόντικας έχει τονίσει ότι ο Ίσμαελ Μπλάνκο είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, όμως το οικονομικό δείχνει να είναι ένα «αγκάθι» στο deal. Ο Μπλάνκο από την πλευρά του θέλει να μείνει στην Ελλάδα και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να κλείσει στον Παναθηναϊκό.

Στη συνεδρίαση της πράσινης διοικούσας επιτροπής ειπώθηκε ότι ο Μπλάνκο είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αρκεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» και άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις με τον Οναΐντια, εκπρόσωπο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρει το πολύ 650.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο στον Μπλάνκο, την ώρα που εκείνος –μέσω του μάνατζέρ του– φέρεται να ζητάει καθαρές απολαβές λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ. Το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να κάνει καλύτερη πρόταση είναι κάτι που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το τι θα αποφασιστεί στο ΔΣ της 15ης Απριλίου και από το αν τελικά οι μέτοχοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν χρήματα στην ομάδα και πόσα.

«Με κάλεσε o Γόντικας»

Ο Γκουστάβο Οναΐντια έκανε νέες δηλώσεις στη Sportday, όπου μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Γόντικα, και τόνισε: «Με κάλεσε για να μάθει σε τι σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις μας με την ΑΕΚ και αν υπάρχουν προϋποθέσεις πιθανής συνεργασίας μεταξύ μας. Μου ανέφερε ότι η επίσημη πρότασή του θα γίνει μετά από ένα συμβούλιο που θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου, ενώ μου ξεκαθάρισε ότι τον Μπλάνκο τον θέλουν και η διοίκηση και ο προπονητής, ανεξάρτητα αν θα μείνει ή θα φύγει ο Σισέ».

Ο Γόντικας έχει όντως τονίσει από την πλευρά του ότι θέλει τον Μπλάνκο είτε μείνει είτε φύγει ο Σισέ, αλλά επίσης είπε ότι ο Αργεντινός ζητάει τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ το χρόνο, την ώρα που στην ΑΕΚ αμείβεται με 400.000 ευρώ. Για την ώρα, ανεπίσημα, τα χρήματα που μπορεί να προσφέρει είναι 650.000 ευρώ. Αν όλα πάνε καλά στο ΔΣ τότε θα μπορεί να κινηθεί πιο άνετα, ενώ και ο Μπλάνκο αναμένεται να πέσει στο «παζάρι» όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μπορεί ο ατζέντης του «Ζορό» να δηλώνει ότι υπάρχουν σύλλογοι από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και προσφέρουν περισσότερα από ένα εκατ. ευρώ, όμως εκείνος έχει δηλώσει πολλάκις ότι προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στην Ελλάδα και ως εκ τούτου οι δύο πλευρές αναμένεται να τα βρουν με ένα ποσό μεταξύ 700-800.000 ευρώ.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!