tromaktiko: Έτσι θα το πάρουμε!

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Έτσι θα το πάρουμε!



Φώτσης, Περπέρογλου και Βουγιούκας αποκάλυψαν στο euroleague.tv πώς ο Παναθηναϊκός θα το πάρει κι αυτό!
Ο Αντώνης Φώτσης έχει πανηγυρίσει σε Θεσσαλονίκη (2000) και Βερολίνο (2009) και θέλει στη Βαρκελώνη (6-8/5) να τριτώσει το καλό. Με εμπειρία τριών Final Four (σ.σ. ήταν παρών και σ' αυτό της Suproleague το 2001) γνωρίζει τι χρειάζεται να κάνει ο ίδιος κι η ομάδα, ώστε να προστεθεί στη φανέλα το έκτο αστέρι.

«Πιστεύω πως είναι μία από τις καλύτερες στιγμές που μπορείς να έχεις στην καριέρα σου. Ίσως είναι η μόνη ευκαιρία σου σε όλη τη ζωή σου. Οπότε, ξέρεις, πρέπει να το εκμεταλλευτείς και να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου και, ξέρεις, αν χάσεις, θα ξέρεις πως έδωσες τα πάντα στο παρκέ», είπε στo euroleague.tv.

Στην τηλεόραση της Ευρωλίγκας μίλησε κι ο Στράτος Περπέρογλου, που με τη σειρά του εξήγησε πως «ο προπονητής προσπαθεί να μας βοηθήσει να παραμείνουμε ήρεμοι, να μη μας φορτώσει με πίεση. Γνωρίζουμε πως έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το τρόπαιο ακόμη μία φορά. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Πιστεύω πως ο προπονητής κι όλο το επιτελείο θα σχεδιάσουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία».

Ο δε Ίαν Βουγιούκας, που το 2009... δεν ήξερε, δεν ρώταγε κι ήταν με τον Ολυμπιακό, έχει μάθει πια στο διάστημα της παραμονής του στο «τριφύλλι» ποια στοιχεία μπορούν να σε κάνουν πρωταθλητή. «Εμπειρία, δύναμη και καλή ψυχική υγεία», είπε χαρακτηριστικά.

http://www.leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!