tromaktiko: Ενοικιάσεις καταστημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ενοικιάσεις καταστημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης



Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είμαι επαγγελματίας μεσίτης με ΑΦΜ, γραφείο και άδεια μεσίτου και όχι μεσίτης σε εισαγωγικά και...
πέραν της κρίσης που λογικό είναι να είμαστε από τους πρώτους που μας έχει επηρεάσει , μια και η οικοδομή βρίσκεται σε ύφεση , έχουμε απηυδήσει πλέον με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στο κέντρο του Ηρακλείου!Για 50 τετραγωνικά μερικές χιλιάδες ευρώ ενώ και κάποιοι ασύδωτοι ζητάνε ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΕΡΑ!Αυτό όχι μόνο κάνει κακό στο δικό μου επάγγελμα γιατί ντρεπόμαστε και τον πελάτη να πάμε ακόμη και αν ενδιαφέρεται , αλλά το κακό είναι μεγαλύτερο για την αγορά και όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια επιχείρηση.Και δεν είναι μόνο αυτό.Ζητάνε αέρα,ένα κάρο λεφτά και επιπλέον μειωμένη απόδειξη.Φυσικά τα μισά μαγαζια είναι άδεια γιατί ακόμη κι αν κάποιος έχει τα χρήματα όταν βλέπει αυτή την ασυδωσία τρέχει μακριά!Όσο για το δικό μου επάγγελμα να συμπληρώσω πως κάποιοι "συνάδελφοι"συμβάλλουν σε αυτό γιατί ούτε την αποκέντρωση στηρίζουν αλλά ζητάνε παρανόμως παραπάνω χρήματα για να φέρουν ένα καλό πελάτη.Έτσι και παρανομούν και δίνουν το δικαίωμα σε διάφορους να λειτουργούνε έτσι.

Αποκέντρωση τώρα!Και ειδικά εμείς που ζούμε απ αυτό ας στηρίξουμε τα περίχωρα και τα ωραιότατα μαγαζια που υπάρχουν εκεί και ας μείνουν οι ιδιοκτήτες του κέντρου με μαγαζιά κενά!Μήπως και αλλάξει κάτι!

Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά συμβαίνουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.Μακάρι λοιπόν η αποκέντρωση να γίνει παντού.Έτσι για να ξεκινήσει από την ίδια την κοινωνία η αντίδραση σε όσους κοιτάνε αφ υψηλού!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!