tromaktiko: Ανταπάντηση στο "Γάιδαροι στον αερολιμένα Νέας Αγχιάλου"

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ανταπάντηση στο "Γάιδαροι στον αερολιμένα Νέας Αγχιάλου"



Θέλω να πληροφορήσω στον αναγνώστη που έγραψε την απάντηση
και προφανώς είναι ο κάτοχος ενός από τα δύο οχήματα που ανέφερα στην ανάρτηση μου... αφορά (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/blog-post_2075.html)
ότι συγγενικό μου πρόσωπο είναι ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που λόγω της αναπηρίας του έχει κάρτα στάθμευσης ΑΜΕΑ και στο οποίο είμαι οδηγός . Ετσι γνωρίζω ότι μόνο απο την μπλέ κάρτα που μπαίνει στο ταμπλό μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος ένα αναπηρικό αυτοκίνητο και η πρώτη κίνηση που έκανα πρίν τα φωτογραφίσω ήταν να ελέγξω αν έχουν την μπλέ κάρτα που δεν την είχε κανένα απο τα δύο .
Η δε μπλέ κάρτα πρέπει να τοποθετείται πάντα όταν γίνεται χρήση των διευκολύνσεων που παρέχουν είτε το κράτος είτε ιδιώτες οχι για να αποφύγουμε τα κακόβουλα σχόλια αλλά για να αποτρέπεται η χρήση τους από μη δικαιούχους αλλιώς είμαστε και εμείς υπεύθυνοι για τα άσχετα αυτοκίνητα που παρκάρουν στις συγκεκριμένες θέσεις .
Επίσης δεν πρέπει να γίνεται κακή χρήση να την τοποθετούμε μονο και μόνο για να μη μας γραψουν και αδιαφοροντας για τους συμπολίτες μας να παρκάρουμε με τις ώρες πάνω σε πεζοδρόμια η σε άλλες θέσεις που εμποδίζουμε την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων βασιζόμενοι στην ανοχή που δείχνουν τα αρμόδια όργανα .

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!