tromaktiko: Όχι σε αγορές χωρίς αποδείξεις

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Όχι σε αγορές χωρίς αποδείξεις



Κάλεσμα στους καταναλωτές να μη στηρίζουν το παραεμπόριο και να μην αγοράζουν τίποτα χωρίς αποδείξεις απευθύνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης και παράλληλα χαρακτηρίζει ´σταθμό´ την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη, κ. Κώστα Λαμπρινού, για το χρόνιο αυτό πρόβλημα. Και εξηγεί: ´Γιατί συντονισμένα και σε...
 παγκρήτιο επίπεδο όλοι οι φορείς εξέφρασαν τη βούληση να συνδράμουν και να βοηθήσουν στην υλοποίηση της πολιτικής βούλησης της Περιφέρειας για την πάταξη του παραεμπορίου με τη δημιουργία μικρών συνεργιών, σε όλα τα επίπεδα (πύλες εισόδου, λιμάνια, αεροδρόμια, παζάρια, λαϊκές, παραλίες κ.ά.) και για όλες τις κατηγορίες (ειδών ένδυσης, υπόδησης, εργαλείων, καθισμάτων, παιχνιδιών, δερμάτινων ειδών, cd, dvd, οπωροκηπευτικών, φρούτων, ζώων, καυσίμων, τσιγάρων, καλλυντικών κ.ά.)´.

Και καταλήγει:

´Πιστεύουμε ότι την επόμενη περίοδο ο καθένας από εμάς, από όποια θέση κι αν βρίσκεται, πρέπει να συνδράμει για τη λύση του προβλήματος του παραεμπορίου στην περιοχή μας.

Δεν πρέπει κανένας φορέας να μη συμβάλλει υπεύθυνα και αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του παραεμπορίου. Την επόμενη περίοδο κανείς καταναλωτής και εν όψει των εορτών του Πάσχα να μην αγοράζει τίποτα χωρίς αποδείξεις και εκτός αγορών και καταστημάτων ως πράξη ευθύνης απέναντι στον τόπο, να μην αγοράσει κανείς μας προϊόντα «μαϊμού» αμφιβόλου ποιότητας και αξίας ως πράξη ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας´.

digitalcrete.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!