tromaktiko: Στο μικροσκόπιο του Βαλβέρδε οι δανεικοί

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Στο μικροσκόπιο του Βαλβέρδε οι δανεικοί



Στου Ρέντη θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου που αγωνίστηκαν τη φετινή σεζόν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες της Superleague, μια και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να τσεκάρει τις δυνατότητές τους ενόψει της νέας σεζόν.
Μέχρι τα μέσα Μαΐου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής των μέχρι στιγμής δανεικών ποδοσφαιριστών του Θρύλου, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενημέρωσε τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες της Superleague ότι πρέπει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να «τσεκάρουν» οι άνθρωποι της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας την πρόοδό τους.

Συγκεκριμένα, στου Ρέντη θα βρεθούν οι Κώστας Μήτρογλου (Πανιώνιος), Γιώργος Γκαλίτσιος (Πανιώνιος), Τάσος Παπάζογλου (Πανσερραϊκός), Ντένις Επστάιν (Κέρκυρα) και Σουμπίνιο (Πανσερραϊκός), οι οποίοι θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Ερνέστο ενόψει νέας σεζόν.

Οι αποφάσεις του Ισπανού πάντως, αναμένεται να γίνουν γνωστές στα μέσα του Μαΐου, αφού θέλει να δει προσεκτικά τα στοιχεία του κάθε ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρίστιαν Νέμεθ δεν θα επιστρέψει άμεσα, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αγώνες στο πλαίσιο των play off.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!