tromaktiko: Κλοπές στην Καλαμάτα

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Κλοπές στην Καλαμάτα



Είμαι κατοικος της Καλαματας, και παρα πολλη φοβισμενη. Εδω και μηνες εχουμε μεγαλο προβλημα με τους γυφτους της περιοχης ,εχουν εξαπλωθει παντου ρημαζοντας τα σπιτια και τα ....
αυτοκινητα μας, μας εχουν κατακλεψει σπαζουν τα τζαμια στα αυτοκινητα μας και μας κλεβουν οτι υπαρχει μεσα σε αυτο.
Εμενα προσωπικα μου εσπασαν τα τζαμια στο αυτοκινητο, εσπασαν την κλειδαρια απο το καπό και μου πηραν ολο το ηχοσυστημα, φυσικα δακτυλικα αποτυπωματα δεν βρεθηκαν, αλλα ειναι γνωστο οτι τις κλοπες τις εκαναν γυφτοι και αυτο δεν εχει γινει μονο στο δικο μου αυτοκινητο αλλα σε παρα πολλα .
Η αστυνομια εχει πιασει μερικους απο αυτους αλλα τιποτε αλλο, κατι πρεπει να γινει με αυτο, και φυσικα πρεπει να τους πιεσουν να βρεθουν τα πραγματα μας και οχι να τους χαιδευουν το αυτι. ΤΟ ΚΑΚΟ συνεχιζεται κατι πρεπει να γινει με αυτο, αν ψαξετε το θεμα θα δειτε ποσες κλοπες εχουν γινει μεσα σε ενα περιπου μηνα. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ (H αστυνομια ξερει οτι τις κλοπες τις εχουν διαπραξει γυφτοι αλλα δυστυχως ...........δεν προκειται να βρεθουν τα πραγματα μας ουτε θα κανουν κατι γι αυτο γιατι ............) Πιστευω οτι μπορείτε να μας βοηθησετε!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!