tromaktiko: Ένα σχόλιο για το: Καταγγελία για E-Shop.gr.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ένα σχόλιο για το: Καταγγελία για E-Shop.gr.



Όσον αφορά την καταγγελία ενός εργαζομένου την απάντηση από μια άλλη εργαζόμενη και την ανταπάντηση ενός αναγνώστη στα παρακάτω links...


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/e-shopgr_14.html
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/e-shopgr.html
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/04/e-shop_11.html

Χωρίς να έχω σχέση εργασίας/συνεργασίας με την εν λόγω επιχείρηση θα ταχθώ υπέρ της κυρίας. Άλλο πράγμα είναι να είναι θυμωμένος και νευριασμένος κάποιος με τα προβλήματα της εταιρίας που εργάζετε και άλλο πράγμα να λέει οτι ντρέπεται για την εταιρία. Άμα κάποιος ντρέπετε για την εταιρία που εργάζετε το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να τα μαζέψει και να φύγει.
Επίσης αγαπητέ στο αρχικό post που λές οτι καθυστέρησε η πληρωμή σου 19-20 μέρες, το ξέρεις οτι υπάρχουνε άλλες εταιρίες που εργαζόμενοι εργάζονται για 5 και 6 μήνες απλήρωτοι ? Δεν θα πώ οτι είναι σωστό αυτό αλλά μην ακούω και οτι θα πρέπει να ντρέπονται στην εταιρία κτλπ είναι απολύτος λογικό να είσαι θυμωμένος αλλά φαίνεται πως δεν μπορείς να κατανοήσεις οτι υπάρχει οικονομική κρίση και οτι στην ίδια θέση με την δική σου και μάλλον σε πολύ χειρότερη θέση από εσένα βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν και αρχίζουμε τις γκρίνιες επειδή καθυστέρισε μια εταιρία την πληρωμή για 20 μέρες. Χρήματα στην άκρη δηλαδή δεν έχεις για να καλύψεις την υποχρεώσεις σου μέχρει τότε ? Μην μου πείς οτι δεν έχεις τίποτε στην άκρη.

Όσο για τον τρίτο αναγνώστη που ανέφερε πάρα πολλά άλλα πράγματα που δεν τα ανέφερε ο εργαζόμενος στην πρώτο post τότε όντως θα είχε δίκιο και είναι λογικό να διαμαρτύρεται κάποιος αλλά να γράφει όλα τα προβλήματα μιας επιχείρησης και την συμπεριφορά της στους εργαζομένους της και όχι μόνο για την καθυστέριση πληρωμήνς για 20 μέρες.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!