tromaktiko: Οι Flatmates επιστρέφουν αμέσως μετά το Πάσχα αποκλειστικά στο WebTV του ANT1

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οι Flatmates επιστρέφουν αμέσως μετά το Πάσχα αποκλειστικά στο WebTV του ANT1



Ο τρίτος κύκλος του αγαπημένου
Web σίριαλ έρχεται στις 26 Απριλίου
Επιστρέφουν. Με απρόσμενες εξελίξεις. Με νέους έρωτες, καινούρια πρόσωπα, γεμάτοι ζωή. Οι Flatmates είναι και πάλι εδώ. Από την Τρίτη 26 Απριλίου. Αποκλειστικά στο ANT1 Web TV plus.

Από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι και σήμερα, οι Flatmates έδειξαν έναν νέο δρόμο στις real life σειρές. Τα 59 επεισόδια τους, τα είδαν χιλιάδες θεατές. Περισσότερες από 1.500.000 φορές. Μόνο στην σελίδα τους στο Facebook κατέγραψαν μέχρι στιγμής 15.560 fans.

Και για αυτό επιστρέφουν. Με νέα επεισόδια, με νέες περιπέτειες και αγωνίες. Με πρώτο επεισόδιο την Τρίτη 26 Απριλίου. Από τις 12 το μεσημέρι και πλέον, όλοι θα μπορούν να δουν όποτε κι όπου θέλουν το 60ο επεισόδιο των Flatmates. Απλά μπαίνοντας στο www.antenna.gr/theflatmates.

Η Έλενα (Ιωάννα Ντάλιου), ο Αλέξανδρος (Παναγιώτης Βασιλόπουλος), η Αθηνά (Έφη Κόντα), ο Πάνος (Γιώργος Αναγιωτός) κι οι υπόλοιποι συγκάτοικοι στην τρέλα της 20something καθημερινότητας μεταξύ σπιτιών, πανεπιστημίων και γραφείων, θα ζήσουν απρόσμενες εξελίξεις στην πολύπλοκη ζωή τους. Νέα πρόσωπα θα τους αναστατώσουν, καινούριοι έρωτες θα προκύψουν, η ξέγνοιαστη φοιτητική ζωή θα δώσει την θέση της στην σκληρή πραγματικότητα του «έξω κόσμου», οι καινούριες εμπειρίες θα εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη πέρα από εκεί που αντέχουν οι νεαροί φοιτητές Flatmates. Φιλική συμμετοχή στον 3ο κύκλο της web σειράς, o Σάββας Πούμπουρας στο ρόλο του Γιάννη.

Η παραγωγή της Digiview, σε σκηνοθεσία: Βασίλη Κεχαγιά και σενάριο Έλενας Λευθεριώτη, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στους δύο πρώτους κύκλους του, έρχεται ακόμα πιο δυνατή και συγκινητική, με πρόσωπα εκπλήξεις και θα είναι διαθέσιμη on demand, κάθε Τρίτη και Πέμπτη με νέα επεισόδια.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!