tromaktiko: Jeremy Clarkson: «Είμαι ο νέος Tiger Woods»

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Jeremy Clarkson: «Είμαι ο νέος Tiger Woods»



Δημοσιεύματα στη εφημερίδα Sunday Mirror ισχυρίζονται ότι ο παρουσιαστής του Top Gear J.Clarkson έχει δημιουργήσει μια εξαιρετικά στενή σχέση με...
 την βοηθό παραγωγής του Top Gear Phillipa Sage αφού φαίνεται ότι «το ζευγάρι» είχε μοιραστεί ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στα ταξίδια σε Αυστραλία και Νότιο Αφρική.
Επίσης ένα φιλί στο στόμα στην Νορβηγία ενισχύει την άποψη ότι ο παρουσιαστής έχει δεσμό με την βοηθό παραγωγής.
Ο Clarkson χλεύασε τα δημοσιεύοντας, λέγοντας στην εφημερίδα «The Sun»: « Είμαι έκπληκτος αφού διαπιστώνω ότι είμαι ο νέος Tiger Woods»
Ο γάμος του Tiger Woods «διέλυσε» μετά τις αποκαλύψεις των εφημερίδων για τους διάφορους παράνομους δεσμούς που είχε ο Αμερικανός παίχτης του γκόλφ. Ο Clarkson όμως είναι εκπληκτος από τα δημοσιεύμετα αφού όπως ισχυρίζεται ένας φίλος του δεν έχει απατήσει την γυναίκα του ποτέ και είναι μαζί 18 χρόνια παντρεμένοι. «Ηδη εργάζεται πολύ σκληρά για το Top Gear τώρα κάνει διακοπές με την οικογένεια του» ήταν το τελικό σχόλιο για τον Βρετανό παρουσιαστή.
Το BBC πρόσφατα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη όταν ο Clarkson και οι συναδέλφοι του James May και Richard Hammond έκανan προσβλητικά σχόλια για τον λαό του Μεξικού στο Top Gear.



http://www.7news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=62739:jeremy-clarkson-l---tiger-woodsr&catid=86:auto-moto&Itemid=249
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!