tromaktiko: Kομματικές προσλήψεις από τη μια, απολύσεις απο την άλλη...

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Kομματικές προσλήψεις από τη μια, απολύσεις απο την άλλη...



1.Κτηματολόγιο και κομματικά τερτίπια...
Η ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. επιθυμεί να συνεργαστεί με 2 εξωτερικούς συνεργάτες Δικηγόρους...
για τη νομική υποστήριξη του μεταβατικού Κτηματολογικού Γραφείου Ηρακλείου Κρήτη!! Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν εκτός ΑΣΕΠ βέβαια. Από την άλλη το κτηματολόγιο απόλυσε 12 αορίστου χρόνου υπαλλήλους, γιατί δεν χρειαζόταν υπαλλήλους...Το Ηράκλειο βέβαια δίνει 70 % στο Πασοκ.Ξεκίνησαν οι κομματικές προσλήψεις?

2.ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!!!!

Σύμφωνα με ερώτηση του βουλευτή του Συνασπισμού-Κριτσωτάκη- στο Κτηματολόγιο έγινε η πρώτη απόλυση Αορίστου χρόνου χωρίς λόγο.Είχε το θράσος να απολύσει διδάκτορα Ελληνικού πανεπιστημίου ο κύριος Αρβανίτης (πρόεδρος του κτηματολογίου) όταν στην υπηρεσία αυτή δουλεύει η σάρα και η μάρα.Έχει σε διευθυντικές θέσεις λοιπόν ο κύριος Αρβανίτης απόφοιτους λυκείου !!!! Δεν δείχνει να πτοείται όμως ο κύριος αυτός.Έχει γερές πλάτες (κουμπάρος υφηπουργού). Ακολούθησαν άλλες 11 απολύσεις . Για περισσότερα εδώ http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=9731992 Ο Αρβανίτης υπήρξε πρωτοπόρος στην εφαρμογή των αιμοβόρων προσταγών του ΔΝΤ. Θα ακολουθήσουν και άλλοι πρόεδροι ΔΕΚΟ? Οι συνδικαλιστές τι κάνουν?
Επίσης δεν πληρώνει το κτηματολόγιο τους υπαλλήλους του στη Ρόδο που εργάζονται με προσωρινή διαταγή.Ο κύριος αρβανίτης ξέρει να κρατά δύο μέτρα και δύο σταθμά (από τη μία οι κομματικοί,τοπογράφοι κλπ και από την άλλη οι υπόλοιποι υπάλληλοι που δε γλύφουνε).

3.ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ

Ερωτική σχέση φαίνεται να έχουν οι διπλοθεσίτες με αυτή την εταιρία. Αποκαλύψεις έχουν γίνει πολλές αλλά κανείς δεν κουνά τους διπλοθεσίτες από τη θέση τους.Τέλος η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε.,κυρία M. Καρπελιά, που παίρνει μηνιαίο μισθό 5.981 ευρώ και δεν έχει καν πτυχίο ΑΕΙ. Το θέμα έφερε στη Βουλή, με ερώτησή του, βουλευτής της Ν.Δ. και η απάντηση της κυρίας Μπιρμπίλη είναι ότι η πρόσληψη έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια… Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν η επιλεχθείσα είχε διετή επαγγελματική εμπειρία σε είδη υγιεινής και γαλακτοκομικά προϊόντα , ενώ ως δίπλωμα σπουδών παρουσίασε «πτυχίο» ιδιωτικού κολλεγίου. Με άλλα λόγια η Μπιρμπίλη προσέλαβε για διευθύντρια του κρατικού οργανισμού άτομο που έχει τελειώσει δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το άντρο της Αξιοκρατίας λοιπόν: Κτηματολόγιο ΑΕ (παλιά την έλεγαν εταιρία του Λαλιώτη)!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!