tromaktiko: Στην παραγωγή το εντυπωσιακό Opel Astra GTC (video)

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στην παραγωγή το εντυπωσιακό Opel Astra GTC (video)



Είναι επίσημο: το 3θυρο πενταθέσιο Astra GTC μπαίνει στην παραγωγή!
Μάλιστα οι άνθρωποι της Opel εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τονίζουν ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξέλιξής του και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης στις 15 Σεπτεμβρίου. Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα και ένα βίντεο και πολύ ρεαλιστικές εικόνες με την ψηφιακή απεικόνιση του μοντέλου παραγωγής.

Το Opel Astra GTC βασίζεται στο εντυπωσιακό πρωτότυπο «GTC Paris Concept», το οποίο είχε αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια τον περασμένο Οκτώβριο. Αν και η έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε δημόσιους δρόμους μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο, έχει χάσει το επιθετικό εμπρός μέρος με τα LED φώτα ημέρας, καθώς και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Οι υπεύθυνοι της Opel δεν έδωσαν ακόμη αναλυτικές πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά (αυτό θα γίνει στις 7 Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία υποδοχής παραγγελιών), όμως στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι το GTC θα διαθέτει «ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η τεχνολογία της Opel». Επίσης, οι άνθρωποι της εταιρίας υπόσχονται σασί με «μοναδικά χαρακτηριστικά».

Φήμες από έγκυρες πηγές πάντως αναφέρουν ότι το GTC θα έχει κινητήρα 2,0 lt με 290 PS, μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και προηγμένη ανάρτηση FlexRide.
Ποιο μοντέλο σας αρέσει περισσότερο; Το GTC παραγωγής ή το πρωτότυπο GTC Paris Concept;

protothema.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!