tromaktiko: Η πρεμιέρα Κιάμου, Μαρτάκη, Φουρέιρα στο Posidonio

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η πρεμιέρα Κιάμου, Μαρτάκη, Φουρέιρα στο Posidonio



Δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο Πάνος Κιάμος λίγο μετά την Ανάσταση στο κατάμεστο Posidonio!

Ύστερα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα ξεκούρασης ο καλλιτέχνης επέστρεψε δυναμικά στο ανακαινισμένο κέντρο της παραλιακής .



Το σύνθημα της διασκέδασης δόθηκε μετά την Ανάσταση. Νέα παιδιά με πολύ ταλέντο προθέρμαναν το κοινό . Ο Κώστας Μαρτάκης κέρδισε τις εντυπώσεις ξεκινώντας το πρόγραμμά του με το νέο τραγούδι του, «Άγριες Διαθέσεις» κι ερμηνεύοντας επιτυχίες δικές του κι άλλων καλλιτεχνών. Η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα καθήλωσε τους παρευρισκόμενους με την εμφάνισή της στην πίστα , τραγουδώντας τις προσωπικές της επιτυχίες αλλά και διαχρονικές επιτυχίες ξένων καλλιτεχνών. Τα ντουέτα της με τον Κώστα Μαρτάκη απέσπασαν το χειροκρότημα του κόσμου.





Στην συνέχεια μέρος της πίστας ανυψώθηκε κι από εκεί ξεπρόβαλλε ο Πάνος Κιάμος ερμηνεύοντας την καινούργια επιτυχία του «Από Δευτέρα» . Το κοινό τραγουδούσε παρέα του , χειροκροτώντας θερμά τον πρωταγωνιστή του σχήματος! Η συνέχεια υπήρξε πανηγυρική με τον Κιάμο να τραγουδά επιτυχίες του και το κοινό να συμμετέχει. Το θερμόμετρο της διασκέδασης ανέβηκε στα ύψη και παρέμεινε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!



Στην πρεμιέρα , παρούσα ήταν κι η Σάσα Μπάστα . Η Σάσα γλέντησε με την παρέα της και γιόρτασε και τα γενέθλιά της. Η γενέθλια τούρτα ήταν δώρο του καλού της φίλου, Μάνου Κατσαμπούρη.

Στο Posidonio διασκέδασαν ο Χρήστος Μενιδιάτης κι ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.
  
Οι βραδιές στο Posidonio θα είναι σίγουρα ξεχωριστές, μοναδικές!
POSIDONIO Λ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό. Τηλ. 210 8941033, 35, 210 8949800
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!