tromaktiko: STAR channel και "κατεβασμένες" ταινίες...

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

STAR channel και "κατεβασμένες" ταινίες...



Θα επανέλθω σε πρόσφατες αναρτήσεις με σχόλια αναγνωστών σχετικα με τους υπότιτλους στις ταινίες του συγκεκριμένου καναλιού...
(ότι μιας και αναφερόταν το ΤΕΑΜ που έκανε τον υποτιτλισμο, ήταν ξεκάθαρο ότι οι ταινίες έμοιαζαν να είναι "κατεβασμένες" απο παρανομα site...).
Εχω να προσθέσω και κάνα δυο πράματα ακόμα που κάνει ξεκάθαρο ότι οι ταινίες πρέπει να έχουν "κατέβει" απο sites...

α) πρωτον οι ταινίες είναι σε format 16:9... (κατι που προφανώς δεν γινόταν εως τώρα με την "νόμιμη" τηλεοπτική κόπια που είχαν στα χέρια τους οι υπεύθυνοι του καναλιού)
β) και δεύτερον (και σημαντικότερο, το οποίο κάνει πιο πιστευτό ότι η ταινία είναι "κατεβασμένη") η διαφορετική χρωματική απόδοση τις ταινίας απο αυτη που έχουμε συνηθίσει να έχει το κανάλι.(σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι κάθε κανάλι έχει σαφώς διαφορετικά χρώματα, που πιθανον οφειλεται στα μηχανηματα που έχει το καθενα στην κατοχή του..

Βεβαια από την "παρανομία" αυτη του STAR channel, εμείς οι τηλεθεατές έχουμ ετο όφελος να απολαμβάνουμε την ταινία στις LCD τηλεοράσεις μας σε format 16:9 (χωρις παραμορφωμένους ανθρώπους κτλ)..

Τέλος καλοπροαίρετα, θα υποθέσω ότι μιας και το κανάλι έχει στην κατοχή του την ταινία νόμιμα και μπορεί να την "παίξει" όποτε θέλει...πιθανώς οι υπεύθυνοι σκέφτηκαν ότι δεν πειράζει να βρουν την ταινία με πλάγιο τρόπο σε καλύτερη ποιότητα/φορματ κτλ...ώστε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές του...

αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!