tromaktiko: Απαντηση στο ''Νεαρέ 21 χρονών...''

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Απαντηση στο ''Νεαρέ 21 χρονών...''



Αγαπητη μου εγω δε θελω να κατηγορησω κανεναν για την κατασταση της χωρας.. Ξερω ποιος ευθυνεται για τη κατασταση..
Αναφερθηκα στους μισθους που γραφτηκαν πριν γιατι δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω ποιες ειναι οι μειωσεις.. Αυτο που ηθελα να πω ειναι πως οι μισθοι των εκπαιδευτικων σχετικα με τους υπολοιπους ειναι μια χαρα.. Ουτε πολυ πανω αλλα ουτε και πιο κατω φυσικα.. Δε ζητησα τη μειωση των μισθων κανενος.. Ουτε λεω οτι ειναι ικανοποητικοι οι μισθοι τους και οτι μπορεις να ζησεις μια οικογενεια με 1500 ευρω το μηνα... Αλλα μη μου κανεις συγκριση με τη Γερμανια γιατι η διαφορα ειναι χαοτικη. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα και συμφωνα με τον χρονο που εργαζονται οι μισθοι τους ειναι μια χαρα..Συμφωνα με τη κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα μιλαω!
Εσυ ησουν τυχερη που πηγες σχολειο στη Γερμανια και ελπιζω να μην πηγε καθολου σχολειο στην Ελλαδα γιατι και απο εγκαταστασεις και απο καθηγητες ειναι παρα πολυ πισω.. 
Απαντησε μου ομως σε κατι.. Τοσες δεκαετιες τι κανανε ολοι αυτοι οι εκπαιδευτικοι για να αλλαξουν τα πραγματα??
Τι κανανε ολοι αυτοι οι εκπαιδευτικοι που εχουν ενα κομμα απο πισω??
Ποιος ο αγωνας τους για να αλλαξει η κατασταση??
Το μονο που ξερανε ηταν η ειρωνια τους σε 15χρονα παιδια οτι αμα ηθελαν να γινονταν και οι γονεις σου εκπαιδευτικοι?? Οταν περναγαμε καλα ημασταν μαγκες και ειρωνες και τωρα που ζορισαν τα πραγματα ειμαστε αδικημενοι?? Οταν κανανε αγωνες οι μαθητες για το σαπιο εκπαιδευτικο ημασταν εναντιον τους αλλα τωρα ειμαστε αδικημενοι??

Και αυτα τα περισσοτερα που μαθαινουν τα παιδια στην Ελλαδα δε τα μαθαινουν στο σχολειο αλλα στα φροντιστηρια κοριτσι μου. Οσο για την ευχη που μου εδωσες δε θα τη παρω χαμπαρι γιατι δε φταιω εγω που εισαι απογοητευμενη απο τη ζωη σου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!