tromaktiko: ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ: Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστού από τις 23 Μαϊου - 10 Ιουνίου 2011

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ: Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστού από τις 23 Μαϊου - 10 Ιουνίου 2011



Ναι, συνέβη σε μας, γιατί δεν είναι καθόλου σπάνιο: συμβαίνει σε μια γυναίκα στις δέκα. Θα ήταν όλα πιο εύκολα αν το είχαμε ανακαλύψει νωρίς.
Γι' αυτό έχουμε επιστρατεύσει όλες μας τις δυνάμεις, γι' αυτό κάνουμε αυτόν τον αγώνα: για να σε ενημερώσουμε για την αξία της έγκαιρης διάγνωσης.

Ναι, η έγκαιρη διάγνωση σώζει και ζωές και στήθη - δεν είναι σλόγκαν, είναι η πραγματικότητα που τη βιώνουμε όλες μας. Σήμερα η ιατρική αντιμετωπίζει τον καρκίνο του μαστού και μπορεί να τον νικήσει πολύ ευκολότερα απ΄όσο στο παρελθόν, εφόσον διαγνωστεί έγκαιρα.

Γι' αυτό κι εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία, διαβάζοντας αυτό το έντυπο, να κάνεις ένα τηλεφώνημα στο 210 8253253 για να κλείσεις ραντεβού για έναν προληπτικό έλεγχο, δωρεάν, από τις 23 Μαϊου έως τις 3 Ιουνίου 2011.

Ειδικευμένοι γιατροί της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) θα σε εξετάσουν και, κατά 98% όπως δείχνουν οι στατιστικές, θα σε διαβεβαιώσουν ότι το στήθος σου είναι μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να επισημάνουν κάποιο άλλο συνηθισμένο - όχι κακοήθες - πρόβλημα, που καλό είναι να το έχεις υπόψη για να το αντιμετωπίσεις.

Αν χρειαστεί να κάνεις κάποια επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχεις τη δυνατότητα να την κάνεις σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο, εντελώς δωρεάν.

Η χώρα μας, που συνηθίζει να διακρίνεται αρνητικά, ούτε στον τομέα της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού κάνει εξαίρεση.

Το ποσοστό πρώιμης διάγνωσης της ασθένειας στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Εκτιμάται ότι είναι μικρότερο από 10%, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που φθάνει έως και το 60%!

Εμείς είμαστε μαζί σου για να μην έρθεις ποτέ μαζί μας!
Μην αμελήσεις αυτό το μήνυμα! Πάρε τηλέφωνο τώρα, αν η ηλικία σου είναι από 20 έως 39, γιατί αυτή η εκστρατεία είναι αφιερωμένη στις νέες γυναίκες. Θέλουμε κάθε νέα γυναίκα να μάθει να φροντίζει από νωρίς για την υγεία του στήθους της. Θέλουμε να το μάθεις και εσύ. Κάθε τρία χρόνια, από την ηλικία των 20 έως 39, χρειάζεται να επισκέπτεσαι ειδικό γιατρό για κλινική εξέταση μαστών. Κλείσε τώρα το ραντεβού για την πρώτη σου εξέταση!

Διοργάνωση: ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Συνεργασία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΥ

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από τα καθαρά έσοδα του Αγώνα Greece Race for the Cure® 2010.
Λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων και επειδή θέλουμε να εξυπηρετήσουμε όσες πιο πολλές γυναίκες μπορούμε, δώσαμε παράταση στο Πρόγραμμα των Κλινικών Εξετάσεων μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011!




http://www.webdaily.gr/news/science/health/item/2455
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!