tromaktiko: Αγανακτισμένος περίπου 30 χρονών

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένος περίπου 30 χρονών



Αν και συμμετέχω στους αγανακτισμένους με τα συνθήματα και τις συγκεντρώσεις γνωρίζω πολύ καλά ότι ίσως είναι δικό τους κατασκεύασμα όλο αυτό.
Σε όρους ψυχολογίας ίσως δημιουργήθηκε μια κίνηση ώστε να εκτονωθεί ο κόσμος μέρα με τη μέρα για να μην αντιδράσει βίαια σε νέα μέτρα λιτότητας. Αλλά είναι ένας τρόπος επίσης να βγεις να διαμαρτυρηθής όχι για την Ευρώπη αλλά για τους καραμανληδοπαπανδρέιδες που 30 χρόνια είτε έκλεβαν είτε δε μπορούσαν να ελέγξουν τα κομματόσκυλα τους που έκλεβαν και δημιουργούσαν ελλείμματα.
Φταίει όμως και ο λαός που εντασσόταν με μία παράταξη για να βρει μία δουλειά στο δημόσιο και έκανε έτσι τουσ πολιτικούς μονάρχες της ζωής μας. Δε φταίει η Ευρώπη για το ενα εκατ. δημόσιους υπαλλήλους. Ούτε φταίει επίσης για το αν κάποιο αγρότες έπαιρναν επιδοτήσεις κοινοτικές για επενδύσεις και αντί για αυτό μου κάνανε Πόρσε και bmw.Το δικαιότερο για μένα είναι οι πολιτικοί που κλέψανε και τα κομματόσκυλα τους να πληρώσουν το 90% του χρέους με κατάσχεση της περιουσίας τους. Και αξιοποίηση των δικών τους ακινήτων.

Αναγώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!