tromaktiko: Πάτρα: Ενας νέος άνθρωπος αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 5ο όροφο

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πάτρα: Ενας νέος άνθρωπος αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 5ο όροφο



Ενα νέο παιδί ηλικίας 31 ετών έδωσε τέλος στην ζωή του πηδώντας στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας επι της οδού Κανακάρη.
Πρόκειται για τον Στέργιο Παπαροδόπουλο ο οποίος εδώ και 5 ημέρες είχε έρθει στην Πάτρα και έμενε στο σπίτι που διαμένει και ο αδελφός του Γιώργος.

Για άγνωστο λόγο σήμερα το απόγευμα και γύρω στις 6 παρα τέταρτο ο Στέργιος έδωσε τέλος στην ζωή του βουτώντας από τον 5 όροφο.

Από μαρτυρίες γειτόνων ο αδελφός του άτυχου νέου έχει εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και αν και προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια έχει εγκλωβιστεί στο σπίτι του στην αρχή της Κανακάρη και πολλές φορές τον έχουν ακούσει να φωνάζει από το διαμέρισμά του.


Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν τον Στέργιο στο απονενοημένο αυτό διάβημα ωστόσο τόσο η αυτοκτονία της αδερφής του πριν από περίπου 2 χρόνια στο Κολωνάκι όσο και η κατάσταση του αδελφού του εκτιμάται πως ίσως είχαν φορτίσει ψυχολογικά και τον 31χρονο.


Ο Γιώργος Παπαροδόπουλος την ώρα που ο αδελφός του αυτοκτόνησε κοιμόταν. Αυτή την ώρα βρίσκεται στην Ασφάλεια Πατρών όπου θα του ζητηθεί να καταθέσει όσα γνώριζε και που μπορεί να ρίξουν φως στον μυστηριώδη επίλογο που θέλησε να βάλει σήμερα στην ζωή του ο αδερφός του.
nakedtv.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!