tromaktiko: Έγκλημα στην Καρδίτσα με θύμα 74χρονο και δράστη 81χρονο

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Έγκλημα στην Καρδίτσα με θύμα 74χρονο και δράστη 81χρονο



Σοκ Χθές στις 11 το πρωί στο Ασημοχώρι Καρδίτσας, όταν 81χρονος κάτοικος του χωριού εκτέλεσε εν ψυχρώ με 4 σφαίρες 74χρονο συγχωριανό του....

Ο δράστης, μετέβη στο καφενείο του χωριού, όπου βρισκόταν το θύμα, μαζί με άλλους δύο συγχωριανούς του και με πιστόλι, που κατείχε παράνομα, πυροβόλησε εναντίον 4 φορές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του θύματος.
Ο δράστης αμέσως μετά την δολοφονία μετέβη στην οικία του η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το χώρο τέλεσης του εγκλήματος και όπου και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, πυροβολώντας στην αριστερή κροταφική χώρα, κάτι που δεν πέτυχε.
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στη συνέχεια, λόγω σοβαρότητας του τραυματισμού του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Σε διενεργηθείσα έρευνα στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκτός του όπλου του φονικού, δίκαννο κυνηγετικό όπλο, δύο πιστόλια κρότου φωτοβολίδων, περίστροφο κρότου φωτοβολίδων, φλόμπερ, φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, φυσίγγια πιστολιών διαφόρων διαμετρημάτων και φυσίγγια φλόμπερ.
Προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν στο φονικό, διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.
http://www.trikalanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!