tromaktiko: 7 εκ.ευρώ για Πιζάρο

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

7 εκ.ευρώ για Πιζάρο



Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί 7 εκ. ευρώ για να κλείσει το deal με τον Πιζάρο, και ενώ ο Μαθία τα βρήκε με την ομάδα ο παίκτης θα πρέπει να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του.

Η απόκτηση του Νταβίντ Πιζάρο από την Ρόμα θα κοστίσει περίπου 7 εκ. ευρώ, χρήματα τα οποία θα πρέπει να δοθούν στην ομάδα και στον παίκτη για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, και στα οποία δεν περιλαμβάνεται η εφορία για το συμβόλαιο του Χιλιανού άσου, όπως αναφέρει και σημερινό δημοσίευμα του Γαύρου.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς του αρέσει πάρα πολύ ο παίκτης, ενώ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα… έτριβε τα χέρια του αν τον είχε στο ρόστερ. Το ποσό που απαιτείται όμως είναι μεγάλο και στο Λιμάνι θα το σκεφτούν καλά πριν ματώσουν το ταμείο του συλλόγου για έναν ποδοσφαιριστή καλό μεν, 23 ετών δε.

Γι αυτό λοιπόν, στον χρόνο που απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί το καμπιονάτο θα εξεταστούν όλοι οι πιθανοί στόχοι που θα παρουσιάσει ο Μαθία και θα πάρουν την τελική τους απόφαση. Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει επικοινωνήσει με τον Τζιανπάολο Μοντάλι και λέγεται ότι έχει «φιξάρει» την τιμή πώλησης του Πιζάρο στα 2 εκ. ευρώ, με τον παίκτη να θέλει άλλα τόσα (τουλάχιστον) για κάθε χρόνο της συνεργασίας τους.

Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν αρκετά υψηλό του κασέ του 32χρονου Χιλιανού μέσου και θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις του. Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι οι Ρωμαίοι έχουν ενημερώσει τον Πιζάρο ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, ενώ είναι… κοινό μυστικό ότι θέλουν να ξεφορτωθούν το βαρύ του συμβόλαιο (3,2 εκ. ευρώ ετησίως).

Όπως αναφέρουν αρκετά Ιταλικά δημοσιεύματα, αρκετοί σύλλογοι δείχνουν να κοιτούν την περίπτωσή του, όμως ουσιαστικά μόνο ο Ολυμπιακός δείχνει να ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτησή του. Από εκεί και πέρα, αναφέρεται ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του.
http://www.gazzetta.gr/




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!