tromaktiko: "Φουλ του άσου" έκανε η αστυνομία! All in ... στα κρατητήρια!

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

"Φουλ του άσου" έκανε η αστυνομία! All in ... στα κρατητήρια!



"All in" ... στα κρατητήρια μπήκαν χθες τη νύχτα πέντε Ηρακλειώτες, οι οποίοι πιάστηκαν επ'αυτοφώρω σε παρτίδα Poker Texas Hold em σε καφετέρια του...
 Ηρακλείου.
Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου έκαναν έλεγχο στο καφέ, ιδιοκτησίας ενός 44 χρονου, το οποίο μάλιστα λειτουργούσε χωρίς άδεια. Στα πράσα ... με τα χαρτιά στα χέρια έπιασαν τέσσερις άνδρες 39, 25, 23 και 38 χρονών, ενώ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του καφέ, για παράβαση του Νόμου Περί Παιγνίων, Εράνων και Λαχειοφόρων αγορών.

Η παρτίδα διεξαγόταν στον πρώτο όροφο του μαγαζιού, ο οποίος είχε διαμορφωθεί ειδικά για ... νύχτες πάνω στην τσόχα! Στο τραπέζι βρέθηκαν επίσης χρήματα και μάρκες, ενώ κατασχέθηκαν 300 ευρώ.

"Καρέ" και στην Ιεράπετρα

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ, περίπου στις 23.00, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και του Τ. Α. Ε. Λασιθίου, καθώς σε έλεγχο σε καφετέρια στην Ιεράπετρα, βρέθηκαν να παίζουν πόκερ, έναντι χρημάτων.

Συνελήφθησαν επτά Έλληνες και ένας αλλοδαπός, ενώ κατά την έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 500 ευρώ και 878 πλαστικές μάρκες.

Ηλεκτρονικά

Έναν 39χρονο συνέλαβαν, χθες το βράδυ, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ηρακλείου για παράβαση του Νόμου Περί Παιγνίων Εράνων και Λαχειοφόρων αγορών.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν, σε καφετέρια στο Γάζι, έξι ηλεκτρονικά, σε λειτουργία και κατάσταση αναμονής.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η καφετέρια λειτουργεί χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας.

cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!