tromaktiko: Τρεις αυτοκτονίες σε δέκα ημέρες στην Πάτρα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τρεις αυτοκτονίες σε δέκα ημέρες στην Πάτρα



Προβληματισμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας αλλά και στις αρμόδιες Αρχές μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά αυτοκτονιών που έχουν σημειωθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα.


Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας 32χρονος πήδησε στο κενό από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην περιοχή της πλατείας Πυροσβεστείου στη συμβολή των οδών Καρόλου και Άστιγγος.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες που ανέφερε ο αδελφός του, γύρω στις 5.30 το απόγευμα ξύπνησε, σηκώθηκε από το κρεβάτι του και δίχως να πει τίποτα, ξαφνικά βούτηξε στο κενό από τον 6ο όροφο.

Σύμφωνα με οικείους του ο 32χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία είχαν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά το θάνατο του πατέρα του, ενώ να σημειωθεί πως πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από μερικά χρόνια είχε αυτοκτονήσει και η αδελφή του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως και ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, και παρακολουθείται από ειδικούς.

Το Σάββατο το μεσημέρι λίγο μετά τις 12 μ.μ. εντοπίστηκε απαγχονισμένος ένας 35χρονος στην περιοχή Μπάλα Αχαίας ο οποίος και αυτός αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν έχουν περάσει δέκα ημέρες από το αποτρόπαιο θέαμα με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη η μητέρα μιας 15χρονης κοπέλας η οποία απαγχονίστηκε με το μαντήλι της στην αυλή του σπιτιού της.


http://www.attacktv.gr/Pages/viewArticle.aspx?ID=30861
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!